Çooook Mutluyum vol 2.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Arkadaşlar. 2016 R25 21bin km mat gri ilk sahibinden almış bulunmaktayım bugün. Hasarsız kazasız belasız. Allah hepimize daha iyilerini nasip eder inşallah. 😁😁😁😁😁😁

oo hayırlı olsun hacı abi , foti atta az gözümüz gönlümüz açılsın hele

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. :)

r252016gri_1.png

Motosikleti
MT-09 // LTR 125

Kask eldiven takılıp sürüldü garaja kadar. Valla azmin zaferi resmen ya🤣🤣🤣

Edit: İyi dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Mal mal sorular sorsam bile çoğu zaman cevap aldım:).

Son düzenleme:
Motosikleti
R25, CRF250L
Hayırlı olsun, ne Kadara aldınız

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Amma yükseldi ya aynısı bende vardı geçen yaz 20ye sattıydım. O da 21 bindeydi. Güle güle kullan, tekerine taş değmesin

Amin hocam. Maalesef. Bunu bulduğuma şükürler olsun yoksa varya ayvayı yemiştim. Kuş gibi hafifledim resmen. Zincir dişli ve lastik lazım ama onları önümüzdeki Mart gibi yapıcam sanırsam. 1 aya havalar bozacak çünkü. Pazartesi yağ antifriz hava filtresi yağ filtrsi bujiler ve fren hidroliklerini değiştirip varsa payı zinciri gerdiricem. Sonra evin önünde bıcı bıcı keyfi 🤣

Motosikleti
R25, CRF250L
Amin hocam. Maalesef. Bunu bulduğuma şükürler olsun yoksa varya ayvayı yemiştim. Kuş gibi hafifledim resmen. Zincir dişli ve lastik lazım ama onları önümüzdeki Mart gibi yapıcam sanırsam. 1 aya havalar bozacak çünkü. Pazartesi yağ antifriz hava filtresi yağ filtrsi bujiler ve fren hidroliklerini değiştirip varsa payı zinciri gerdiricem. Sonra evin önünde bıcı bıcı keyfi

Aynen öyle, 20 binde ağır bakımı vardı. Senden önceki yaptırmadıysa onu halledince çiçek gibi olur.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Hayırlı olsun.Vol 1 de olmuştu?Onu kaçırdım ben.

hayırlı olsun güle güle kullan. ben de pulsardan geçmiştim r25'e. benim gibi pulsardan geçen birine göre kalite hissiyatı ve top speed 250'liğe göre muhteşemdi. onun dışında pulsardan çok fazla fark hissedemezsin hızlanma olarak. dışarı bağlayacaksan S.R.A sertifikasız bir kilit alma. İstanbul'da r25 peynir ekmek gibi yok olan bir motosiklet malum.

kazasız belasız sürüşler dilerim.

Son düzenleme:
hayırlı olsun. 2016 modellerde yağ pompası vs değişmişti galiba, bir servise danış bence yapılmış mı diye.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Hayırlı olsun.Vol 1 de olmuştu?Onu kaçırdım ben.
Hocam 10 12 gün önce nedensiz bi mutlu olup konu açmıştım nedeni belli oldu ahhahaha

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

hayırlı olsun. 2016 modellerde yağ pompası vs değişmişti galiba, bir servise danış bence yapılmış mı diye.

Hafta içi tunaya giderim o zaman teşekkür ederim. İlk sahibi motoru tunadan çıkarmamış.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

Hayırlı olsun kazasız belasız. :)
Amin hocam o zam gelmeden almayı başardım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------

hayırlı olsun güle güle kullan. ben de pulsardan geçmiştim r25'e. benim gibi pulsardan geçen birine göre kalite hissiyatı ve top speed 250'liğe göre muhteşemdi. onun dışında pulsardan çok fazla fark hissedemezsin hızlanma olarak. dışarı bağlayacaksan S.R.A sertifikasız bir kilit alma. İstanbul'da r25 peynir ekmek gibi yok olan bir motosiklet malum.

kazasız belasız sürüşler dilerim.

Hocam şuan kapalı otopark -3 katta. :D

Abus 8077 + sağlam bi branda ve zincir+kilit alıcam. Branda ve zincir kilit önerisi alabilirim çok iyi olur. Valla hocam motor bana 5km uzakta her kullandıgımda çıkarıp oraya koymaya giderim. Çok çalıyorlar çok.

Arkadaşlar. 2016 R25 21bin km mat gri ilk sahibinden almış bulunmaktayım bugün. Hasarsız kazasız belasız. Allah hepimize daha iyilerini nasip eder inşallah.

Hayallerine kavuşmuş olman oldukça güzel bir şey.Rabbim kazasız belasız daha nice kilometreler devirmeyi nasip etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar