Çoook büyük trafik kazası geçirdim.Hayatınıza değer veriyorsanız lütfen okuyun.

sadece düz hörgüçsüz deri çeketim olsa kaburgaların ciğere batmasından dolayı yine ölceğimi,

ve bu cümleyi okuduktan sonra hemen gittim hörgüçlü bir mont aldım 300 tl ama iyi bence en azından eski düz montlarıma göre daha güvenli
[url]http://i.hizliresim.com/XWJdro.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/7mPA4v.jpg[/url]
bir ders bin nasihattan iyidir bu türk paylaşımlar yaparak çoğu insana uyarı bilinçlendirme ve şok etkisi yaptığı için iyi örnek oluyor ancak keşke bu tür kazalar olmasada bu örneklerede hiç gerek olmasa tekrar geçmiş olsun !!!

Modeli ne usta ceketin

Modeli ne usta ceketin

http://www.ozenmotor.com.tr/COLOMBIA-MONT-KIRMIZI_1860.html#0

Buradan bakabilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------

geçmiş olsun bu konunun bi çok kişi üzerinde etkisi olacağını düşünüyorum. verilmiş sadakanız varmış çok üzüldüm böyle görünce sizi

Umarım öyle olur kardeşim.

Super Moderator
büyük geçmiş olsun Allah seni sevdiklerine bağışlamış acil şifalar versin Rabbim

Kardeşim çok çok geçmiş olsun. Sen yaptığın doğrularla hayata tutunmuşsun. Umarın seni okuyan bazı arkadaşlarda senden ders alırlar. Tekrar geçmiş olsun

Kardeşim çok çok geçmiş olsun. Sen yaptığın doğrularla hayata tutunmuşsun. Umarın seni okuyan bazı arkadaşlarda senden ders alırlar. Tekrar geçmiş olsun

Doktorda öyle dedi.Tulumu her zaman giyemiyorum benim için çok büyük şans oldu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------

Çok geçmiş olsun.

TMF yarışlarına girsen cbr250r ınla...slider eritmeyi oralarda denesen.önünde araç varken slider eritecek kadar yatmasan (kaçma ,frenaj opsiyonu bıraksan) belki bu kaza tekrarlanmaz kardeşim.

ama cadde için çok hızlısın umarım TMF yarışları işini düşünürsün.

Yarışlar oldukça maliyetli.R6-R1 lerlede böyle yatamıyorum Uludağ yolu gibi yollarda.Çok atikler yolun kalitesine göre.NİNJA 300 ile deneyeceğim.TMF yarışları ancak hayal sponsor yok.4.000.000 /5.000.00 tl yi 3 ayda ancak kazanıyorum.Gidipte bir yarışa verecek lüksüm yok. Fedarasyon utansın diyorum.İnsan 20 dk sına 200 TL aldığı pist gününü kapar mı yahu.

Çok geçmiş olsun kardeşim. Maddi manevi yapabileceğimiz bişi varsa hemen belirt.

Hep derim b sınıfından öncd herkese a2 zorunlu olmalı. Olmalı ki motorların zorluğunu herkes her sürücü bilmeli...

Devlet 2 yıl ehliyet sonrası biri olmadan sürüşü yasaklarken laf eden bilinçsizlere gelsin

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok çok geçmiş olsun hocam

g.olsun ortak bizde arabada hız tutkusu yüzünden roll de( k20 turbo civicle ) yaşadık yavaşlama adına chopper tarzına döndük sakin kalmakta ve güvenlik önlemlerini almakta fayda var herkese kazasız belasız keyifli sürüşler ...

Kardeşim çok geçmiş olsun Bu anlattıkların kulagımıza biz motorculara küpe olsun . . çok yaşa :bestmt:

Kardeşim çok geçmiş olsun Bu anlattıkların kulagımıza biz motorculara küpe olsun . . çok yaşa :bestmt:

Umarım koruma konusunda bir fikir sahibi yapar sizleri :) Ben bu kıyafetlerle sözde kaç km hızlardan kurtuluyordum da ölmeyi bayılmak sanıyorlar.AMBULANS ta nefesiniz kesildiğinizde anlarsınız.Tabi o kadar şanslıysanız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar