Erkan Hastane masraflarını karşı tarafın trafik sigortasından alman lazım
ihtiyacın olmasa bile arşı tarafa bir takım maliyetleri yüklemende fayda olduğunu düşünüyorum.
Sorumluluk sahibi olduklarına dair bilinçlenmeleri artar.
Konu ile ilgili diğer aile ile görüşün.
Tüm masraflarını motor ekipman hastane iş görememe dahil olarak iste.
Trafik sigortası ile onlar uğraşsınlar hatta.
Site de mutlaka kanuni olarak konuya hakim birileri vardır.
İhtiyacın olması meselesi değil sadece konu.
Duygusallık yapma lütfen konu ile ilgili. O çocuk tekrar direksiyona geçecek. Rahmet olur bu onlara.
Asıl örtersen o çocuğa ve ailesine kötülük yaparsın kanaatindeyim.
Yok eğer bu tür iletişime geçilebilecek seviyede insanlar değilse bir avukat vasıtası ile işini çok rahat görürsün.
Senin sayende Speed-R kaskı almıştım. Sen çoğumuza örnek bir sürücüsün.
(O kamera kaydın hariç. o kadar çok adama söylettin ki "böyle sürersen patlarsın" diye. Neyse üzmeyeyim seni. Bursalıların "tulumlu genç kaza" mesajını görür görmez aklıma senin kayıt gelmişti)
Süreç ile ile ilgili de arkadaşlarımızı bilgilendirmen gene herkese örnek olmaya devam edecektir.
Sanırım artık evde dinleneceksin bir süre.
Bursa da bir avukat arkadaşım da var. Mutlaka senin de çevren vardır. Sen gene de ihtiyaçların oldukça seslen. Hepimiz seninleyiz.
Sevgiler
ihtiyacın olmasa bile arşı tarafa bir takım maliyetleri yüklemende fayda olduğunu düşünüyorum.
Sorumluluk sahibi olduklarına dair bilinçlenmeleri artar.
Konu ile ilgili diğer aile ile görüşün.
Tüm masraflarını motor ekipman hastane iş görememe dahil olarak iste.
Trafik sigortası ile onlar uğraşsınlar hatta.
Site de mutlaka kanuni olarak konuya hakim birileri vardır.
İhtiyacın olması meselesi değil sadece konu.
Duygusallık yapma lütfen konu ile ilgili. O çocuk tekrar direksiyona geçecek. Rahmet olur bu onlara.
Asıl örtersen o çocuğa ve ailesine kötülük yaparsın kanaatindeyim.
Yok eğer bu tür iletişime geçilebilecek seviyede insanlar değilse bir avukat vasıtası ile işini çok rahat görürsün.
Senin sayende Speed-R kaskı almıştım. Sen çoğumuza örnek bir sürücüsün.
(O kamera kaydın hariç. o kadar çok adama söylettin ki "böyle sürersen patlarsın" diye. Neyse üzmeyeyim seni. Bursalıların "tulumlu genç kaza" mesajını görür görmez aklıma senin kayıt gelmişti)
Süreç ile ile ilgili de arkadaşlarımızı bilgilendirmen gene herkese örnek olmaya devam edecektir.
Sanırım artık evde dinleneceksin bir süre.
Bursa da bir avukat arkadaşım da var. Mutlaka senin de çevren vardır. Sen gene de ihtiyaçların oldukça seslen. Hepimiz seninleyiz.
Sevgiler