ÇOOK YAKINDA tanrının_kırbacı57 olacak tanrının_kırbacı34

GKN

gel kardeşim gel
bekliyoruz
daha cızıklarına bakçazz:p

nihayet GELDİM MEMLEKETİME

selam millet artık buradayım yani istanbuldayım bu sabah resmı olarak taşınmıs bulunuyorum motörümle beraber yaşasın herkeze sevgiler selamlar:rendeer::cat::queen::cherry::wiinkk:

oh bee kurtuldum :p her gün dükkanda kanka çay içelim çay kolik rahatsuz :mrgreen: ama yinede severim keratayı :) ati 2 ay snr yanındayım 4 günlüğüne fuar hesabı ona göre anladın sen :wiinkk:

hoşgeldin (:) memleket hasreti bitti çok şükür....
hadi hayırlısı

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
batuhan fuara ali levent ben gideceğiz inşAllah, kalacak yer arıyorduk ki atilla istanbula taşınmış :cherry:

oh bee kurtuldum :p her gün dükkanda kanka çay içelim çay kolik rahatsuz :mrgreen: ama yinede severim keratayı :) ati 2 ay snr yanındayım 4 günlüğüne fuar hesabı ona göre anladın sen :wiinkk:

ya demek öyle birader gel sen gel istanbula gel :queen::queen:

hoşgeldin (:) memleket hasreti bitti çok şükür....
hadi hayırlısı

sorma ya geldım gelecem geldım gelecem sonunda gelebıldım yaw tak ettı canıma çok duygulandım sımdı bak:salut::salut:hoşbulduk

batuhan fuara ali levent ben gideceğiz inşAllah, kalacak yer arıyorduk ki atilla istanbula taşınmış :cherry:

canım ya hayallerınıze kaynar su dökmek istemezdım ama kardesımın evıne geldım. anlayacagınız bende burda mısafırım en kısa zamanda ayrı eve çıkmaya calısıcam o zaman kadar olursa bıseyler herzaman kapım açık

aaa en sonunda bana yakın bırı buldum bende b. duzundeyım :)

hoş celdün atilla abey :rendeer: gelırken yanında güneşte getırdın galıba :)

aynen öyle oldu valla saol hoşbulduk

Son düzenleme:

hee vallah aynen öylee olduu :cherry: biz yer ayırttık hacıı odalar dolmadan sizde yer biran önce ayırtın kanka :mrgreen: ek kontenjan yok ona göre ben doktor bi ağbim var onla gidiyorum 2 motor la döncez ona bmw bana k8 inşallah bakalım konuşuruz tekrar:wiinkk: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar