çook ilginç.. mutlaka deneyin..inanamayacaksınız.!!!

abilerim,ablalarım,kardeşlerim:)
bu ilginç olayı sizlerle paylaşmak istedim..bende az önce bi arkadaşımdan duydum ve denedim gerçekten oldu..neyse çok uzatmadan konuya geçelim:
1-İlk önce wordpad'i açın
2-Daha sonra büyük harflerle Q33 NY yazın
3-Yazıyı seçin(yani mousenin sol tuşunu basılı tutup yazının üstünden geçin) ve yazı boyutunu 48 yapın.
4-Yazı tipini Wingdings yapın..

Karşınıza 11 Eylül 2001'de ABD'deki ikiz kulelere yapılan saldırılarla ilgili işaretler geliyor..:silent:::eek:hmy::

ohhoooo şifre gizli şifre bu şifree
inanıyorum çok oldu bu yorumlar yapılalı

Super Moderator
1-İlk önce wordpad'i açın
Niye WordPad? Word veya başka yazı yazılan herhengi bir program olmaz mı?
2-Daha sonra büyük harflerle Q33 NY yazın
...O Q33NY de rastgele değildi; 2001-2002'de bu "çook ilginç.. mutlaka deneyin..inanamayacaksınız.!!!" ilk çıktığında, bunun kulelere çarpan uçaklardan birinin sefer sayısı, tescil numarası...vs gibi bir şey olduğu da yazılıyordu; bu da daha ilginç kılıyordu olayı... (Sonradan olayda öyle bir numara var olmadığı çıkmıştı sanırım ortaya da emin değilim..)
3-Yazıyı seçin(yani mousenin sol tuşunu basılı tutup yazının üstünden geçin) ve yazı boyutunu 48 yapın.
48 şart mı? Aşağısı kurtarmaz mı?
4-Yazı tipini Wingdings yapın..
Bunu niye sonda yaptık? 2.-3. adım olsaydı hepsini seçmekle uğraşmasak, daha az yorulsaydık...

daha önce duymuş olabilirsiniz ama ben ilk defa duydum. o yüzden bana ilginç geldi..:) niye kızıyonuz ki..bi daha konu falan açmam:)

Q33 NY , ikinci kuleye çarpan uçağın , kuyruk numarası, ancak bu eski bir haber.

abim uçakların uçuş numaraları şunlar
ual175 - united airlines flight 175
aa011 - american airlines flight 11
aa077 - american airlines flight 77
ual093 - united airlines flight 93

aynı uçakların kayıt kodları;

n612ua
n334aa
n644aa
n591ua

yani ortada Q33NY diye bir uçak numarası, sefer sayısı v.s. yok. tepeden tırnağa yalan.

Ben bununla ilgili bir yazı okuduğumu hatırlıyorum , q33 NY ikici kuleye çarpan uçağın uçuş numarası gibisinden , demek ki internette her okuduğuna inanmayacaksın. özür diliyorum.

""çook ilginç.. mutlaka deneyin..inanamayacaksınız.!!!"" inanamayacak ne var bunda, holocaust u da sembolize edebiliriz, bu kadar şaşıracak abartacak bişey değil

Q33 NY yaptım şekillerin sonunda israil bayrağı cıkıyor.yalnızalper arkadaşın dediği gibi ( Q33 Z ) Yaptığınız zaman bizim bayrak cıkıyor ne iş :)

Super Moderator
Herkes Windows kullanmıyor da olabilir...:p
O değil, Office'siz Windows kullanıcısı bile olsak, Notepad'le yapalım yine de...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar