bence sen 100cc lik vergisi olmayan sakin kullanımda 1 depo ile (3,5 litre) ile 230 km giden diğer çin mallarından daha iyi olan mondial 100 ukh yi öneririm :cat:
MERhaba Arkdşlar 10 gün içersinde ilk motorumu alıcam ve bu büyük bi ihtimalle Honda innova olcak!Ama kimi arkdaşlarım bana yamaha almamı söylüo oysa ben şuan 2006 model bir innova buldm ve 1 milyar tanıdık bi motorcumdan yamaha ise 2 milyar:farao: bunlar bir yana birde Motosan adında bir markanın 125 r adlı modeli çok hoşma gitti görünüş olarak ve bayiisi bunun honda motoru taşıdıını söylüo n yapmalıyım::sos::
motosan manisa turgutluda üretiliyo daha önce ismi modenas tı ve malezya dan ithal ediliyodu simdi türkiyede üretiliyor ve adı motosan oldu honda motoru oduğu bence yalan
o zaman en yakın zamanda hondam bana hayırlı olsn inşarkadaşlar bu arada şasede bi eğilme varsa bunu motoru sürdüümde farkedermiyim??:silent:
benim uyguladığım bi yöntem var.
Yolda giderken sulu bir bölgeden geçip kuru yere geldiğinde ön teker ile arka teker aynı yerden geçiyorsa (tabi düz yolda virajda olmaz) bilki şasede sıkıntı yok. bide ustalara sormak lazım.
benim uyguladığım bi yöntem var.
Yolda giderken sulu bir bölgeden geçip kuru yere geldiğinde ön teker ile arka teker aynı yerden geçiyorsa (tabi düz yolda virajda olmaz) bilki şasede sıkıntı yok. bide ustalara sormak lazım.
Motoru modenas ise gerçekten motosanda tercih edilebilir bence.