Ağustos ayında balkan turu yapacaktım motorla, rodaj süresini ve yeni motor için para harcamak istemediğimden dolayı suzuki maruti ile yola çıkmaya karar verdim. Arabanın motoru 800cc 3 silindir 38 beygir. Toplam 3350 kilometre yaptım. Sofya'dan sonra ağlamaya başladım. İstikrarlı hızım 80-90 idi, yol bitmiyordu, sıcaklıktan bunalıma girdim, tek başıma olduğum için kendimle sesli sohbet etmeye başladım. Bu ara sofyanın girisinde, otobanda arabam bozuldu, bulgarca bilmeme rağmen dolandırıldım, bozuk arabayla zar zor sofyaya girdim. Orada serviste kısmen arabam tamir edildi, o vaziyette bosnaya ulaştım. Hiç bir yerde yedek parçası olmadığından dolayı arkadaşım istanbul'da yedek parçaları alıp uçakla bana zar zor ulaştırdı. Arabayı bir şekilde tamir ettik, bir baktık araba yağ yakmaya başladı. Ve yunanistan üzerinden dönmek için önümde 2000 kilometre vardı. Allah'tan maddi açidan bu macerayı karşılayabildim yani bütçem kısıtlı değildi yoksa şuanda nerede olurdum belli değil.
Şimdi senin yol planına dönersek. Yapacağın kilometre benimkinin üç aşağı beş yükarı 3 katı yani 10.000km.
CBF 150 için oralarda hiçbir parçasını bulamazsın, o motor yeniyken bile yağ yakan bir motordur, devamlı 80-90 km/h ile o yol bitmez. Bütçen kısıtlı, tek başına o yola kesinlikle çıkılmaz.
Bana sorarsan, illaki gideceğim diyorsan EN DÜŞÜK altında Suzuki Inazuma olacak(rodajı düzgün bir şekilde yapılmış), EN AZ 3 kişi üç motor olacaksınız, en az 2000 euro cebinde olacak ve en az 10.000 tl limitli bir kredi kartı cüzdanında hazır vaziyette duracak.
Lafımı yanlış anlama ama bunun altı aptallıktır.