cok zevkli:D

yasasinnnnnnn...:D
dun sag ayagimi duvara gecirip bi parmaami catlatmis olmama ragmen, gittim motosiklet kursuna:D
hayatimda ilk defa motosiklete bindim. egitim alanina giderken de,ilk defa birinin sirtina bindim:D ama super, super eglendim:D:D
ya hic de ole gozumde buyutugum kadar zor degilmis. cok zevklliydi ya:D

heyy ladies:D yav... valla korkacak bise yokmus. hala dusunenler varsa, bence kesinlikle baslayin:) konusalim. bana sorular sorun falan:)

bu arada hocam, ne tip motor kullanmak istedigimi sordu. ben de sizlerden ogrendiklerimle, hocam henuz karar veremedim falam dedim. 125cc bise olabilir ama sanirim dedim. o da yok dedi, sen ondan sıkılırsın kısa zamanda sana honda cbf alalm falam dedi. dengem, durusum kalkisim mi iyiydi? ondan mi dedi caba bilmiorm ama.. amaannn:)) bana ne:) zaten chopperla da egitim olcek. o zaman belki daha da netlesir..

ya:D ama cok mutluyum. paylasmak istedim:)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bende ilk kullandığımda böyle oldum.çok büyütüyodum gözümde ama motor hareket edip yürümeye başlayınca kolay olduğunu anladım.

sogukkanliydim ama:D uf.. haftaya nasil bekliycem.. zatn sizin gazinizla basvurdum ehliyete, motoru da alcam issallak 1 aya kadar. egitime kendi motorumla devam edecem. ama var ya.. kac gundur ders calisamiorm.. zaten birazdan da bilgisayarimi kanepenin altina saklicam:D yav.. gozumun onunde durcukca, foruma girmek istiyorum.. bakin, gene burdayim:DD

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi hareketin kolaylığı şaşırttı seni umarım ilerde durmakla ilgili kolay olmayan sorunlar şaşırtmaz...

uyarin icin sagol cenk:) suphen olmasin... ben yurumeden once durmayi ogrenmistim:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) ben daha yürümeyi bilmiyorum sadece emekliyorum size diyorum bi gün koşacam

ilk heyecan falan :) hoş tabii, umarım sonuna kadar gider istediğin motosikleti alır ve kazasız belasız kullanırsın

Hayırlı olsun cezerye. Eğitimi ehliyet kursunda mı alıyorsun yoksa özelde mi?
Eğer özeldeyse nerede ve kaç paraya aldığını yazabilirmisin? Teşekkürler

Hayırlı olsun cezerye. Eğitimi ehliyet kursunda mı alıyorsun yoksa özelde mi?
Eğer özeldeyse nerede ve kaç paraya aldığını yazabilirmisin? Teşekkürler

3 sene önce bir tanıdık vasıtasıyla 2.el bir yamaha virago 250cc vitesli bir motor almıştım. Arkadas kadıköye motoru getirip parasını aldı anahtarı bıraktı gitti ama ben hiç motor kullanmamama ragmen anahtarı nereye takacağımı bilmeden kulaktan dolma bilgilerle taktım kaskı kadıkoyde turlamaya basladım. Motorun virajlarda arabadan farklı dönüş yaptıgını ilk virajda anlayıp yere yapıstım yavasça.:) Ama ondan sonra birdaha düşmedim. diyeceğim odurki motordan korkmaya hiç gerek yok 2-3 gün içinde en alasına alışılır. heleki bir scooter alırsanız en fazla 1-2 saat. Tabiki bilen birileri yardım ederse ilk günlerde yerle yakın temasa geçmessiniz. Hayırlı sürüşler.

adali, ben egitimi ehliyet kursunda aliyorum. ama kendi motorumu alinca, ehliyet daha sonra gelecegi icin, kendi motorumla devam etmek istiyorum. ben de ozel ders alacam yani. eger sen duyarsan istanbulda uygun bi fiat, bana da haber ver
ok?:)

Valla cezerye ben normalde scooter kullanıyorum hali hazırda, ehliyetimde var çok şükür. Ama artık vitesli bir motora geçmek istediğimden önce eğitimini alıp bana uygun olan motoru seçmek niyetindeyim. Bu amaçlada uzun bir süredir araştırıyorum.
1- Emok: eğitim alanı anadolu akasında ve anladığım kadarı ile grup halinde ders alıyorsun.
2- Süleyman Memnun: Maksimum 125 cc bir motor ile eğitim veriyorlarmış

3- BMW rider klüp İstinyede kendi parkurlarında ders veriyorlar. Kendi motorunla gidersen verirlermi bilmiyorum,
4- Honda: Düşündüklerimden biri idi ama sanırım uzun bir süre dolular son duruma bakmak lazım.
5- Villa Levent : 10 saatlik bir paket uyguluyorlar her gün 1 saat ders alıyorsun.
Önce scooter ile başlıyorsun sonra yavaş yavaş motor hacmini yükseltiyorlar. Gösterdiğin performans doğrultusunda en son hoca nezaretinde 2 motor olarak trafiğe çıkartıyorlar.

Benim aklıma en çok yatan bu sonuncusu oldu. Hem tek başıma özel ders alma hem farklı cc motor kullanma hemde güvenli bir şekilde trafiğe çıkma...

Karar senin umarım işine yarar. İmtihanda da başarılar.

calla cok tesekkur ederim:) ben de senin gibi dusunuorm. ben villa pera dan aliorm zaten ehliyetimi. henuz onlara da sormamistim. bu, 10 saatlik paketi senden ogrensim. eh, trafige de cikartiyorlar, kulaga hos geldi. fiyati da hostur umarim:)
soru::::"gercek" yarislar icin egitim veren biyerler var mi? onu biliyor musunus?bi de kaca patlar? kendi motorumun olmasi sart mi yaris egitimi almak icin?

cezerye sen önce emeklemeyi öğren sonra yürümeyi,koşmayı sonra öğrenirsin

adanali:)

ben de adanaliyim:)
istanulda trafie dayanamiom adanali:) biliosun, bizler tezcanliyiz biras:) tezelden oorenerem ben yurumeyi, kosmayi:):cat:

O Motor hocam sizden çıktı arkadaş:) Hayırlısı olsun cezerye,yetenekli olabilirsiniz ama ola ki düşersiniz,düşmek hevesinizi kırmasın.:cat:

cezerye' Alıntı:
sogukkanliydim ama:D uf.. haftaya nasil bekliycem.. zatn sizin gazinizla basvurdum ehliyete, motoru da alcam issallak 1 aya kadar. egitime kendi motorumla devam edecem. ama var ya.. kac gundur ders calisamiorm.. zaten birazdan da bilgisayarimi kanepenin altina saklicam:D yav.. gozumun onunde durcukca, foruma girmek istiyorum.. bakin, gene burdayim:DD
heycanını okadar iyi anlıyorum ki. bende iki yıldır sitedeyim parayı ancak denkleştirdim bi motor alıcam ve derslerimi aksattım ama siteye girip forumları okumayı aksatmadım :) ilk kez SS bi motorun arkasında (cbr 600RR )artçı olarak 300 yaptığımda bende bundan istiyorum demiştim. yetti artk be şu ist trafiğindne çektiğim,daha da burdayken almalı bi motor demiştim.senin gibi bende sürekli trafiği kullandığım için.. ancak RR bi makineyle başlamak kiminle konuştuysam önerilen birşey değil. bana CBR 125 küçük ama sana tam gelebilir .kullanmayı da öğrenince bi dene bak. inanabana istinye paarbaşı honda deneyimi olmayana yada honda 3-4 kur kursunu bitirmeyene RR satmıyor. enginpazarbaşının prensibi adamın hayati riskini vicdanen almıyor üzerine.senle paylaşmak istedim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar