15 senedir sigara içiyorum kaç motor parası gitti tahmin et
12 sene önce bıraktım. Kaç motor parası tasarruf ettim tahmin et.![]()
Hiç başlamadım sigaraya. Yaşım 25 ama gel gör ki hala motor alamadım:mrgreen: Kaç motor parası biriktirdim tüm forum hesap etsin uleynn:mrgreen:Hiç içmedim. Kaç motor parası cebimde hesap et. Yaş 30![]()
Hiç başlamadım sigaraya. Yaşım 25 ama gel gör ki hala motor alamadım:mrgreen: Kaç motor parası biriktirdim tüm forum hesap etsin uleynn:mrgreen:
Her dersin bi bedeli vardır.
kimileri bu bedeli sağlığıyla kimileri maddi olarak öder. Sen şanslıymışsın boşver giden gitmiştir, insan her zaman geçmişin derslerini unutmadan geleceğe bakmalı..
Önce düşünüp sonra uygulasan bu kadar zarar etmez, belkide hala aynı motoru kullanıyor olurdun. Kimbilir iyi bir çocuk olsan şirinleri bile görebilirdin![]()
Falan motoru aldım filan motoru sattım bunun sonunda zarar ettim siz ne düşünüyorsunuz? gibi bir soruyla
insan karşılaşınca bu Başlıği açmanın ve bu Başlıği açan insanın ne kadar boş olduğunu düşünüyorum
En çabuk kurtulmak istediğim motor CBF150 olmuştu. Onu bile 1 yıl kullandım. Satarken sıfır aldığım fiyata satmıştım.
Kararsızlık var, ne istediğini bilememe var, arayış var, maaş almanın verdiği özgürlük duygusu da olunca ne kadar zarar ettiğimi fark etmemişim. İnsan varoluş amacını bulamayınca tatmini maddiyatta arıyor bazen, bu da başta tatmin etse bile aslında yapay bir tatmin olduğunu anlıyorsun. Bildiğim bir şey var o da motosikletleri sevdiğim ancak Türkiye gibi bir ülkede, yaşamak bile oldukça lüks olduğundan istediğimiz gibi şunu alayım bunu satayım deyince böyle zarara giriyoruz.
MT 07'yi satmamın en büyük sebeplerinden biri zaten çok güçlü olmasıydı. Herhangi bir tehlike veya kaza atlamadım ama insanın elinde o kadar güç olması bile bazen korkutuyordu.
Bence kesinlikle mantıksız gibi görünse de mantıklı bir şekilde mt7 yi satmışsınız bence bu bakımdan zarar değil karınız var, çünkü mt07 ile bir sürü insan ciddi kazalar yaptı sizinkide neredeyse geliyormuş...
Xmax 250 ise harika bir scooterdır şehiriçinde scooter pratikliği yok demişsiniz ama snaırım o motora da henüz alışamadınız bede xmax 400 var ve gayet pratik, 400 olduğundan dolayı şehir dışında uzun yol performansıda güzel bundan önce bende de R25 vardı ve satıp scooter a geçtim![]()
Tekrar vitesli motor alırsam yanına bir scooter çekerim diye düşünüyorum ama şimdilik xmax 400 engebeli-çamurlu arazi haricinde işimi görüyor.
hocam sen gel beni dinle, kullan xmax'ı hem de bolca kullan.
Ondan sonra pratikliğini fark edeceksin. Alışınca da muhtemelen bırakamayacaksın.
https://youtu.be/4bWlQXptfx8?t=15m17s
https://www.youtube.com/watch?v=4bWlQXptfx8 (15:18'den itibaren)
SUKUTER CAN'DIR HOCAM! :cat: