çok yeni

arkadaşlar ya da abilerim ben yazın köye benzer bakir bir yerde kalıyorum ve bir cross motor almak istiyorum daha önce motorla alakam olmadı boyum 1.80 kilo 70 :D garip gelmesin hepsi gerekir belki daha çok dağda bayırda kullanıcam fiyat olarak 6.000 ten yukarı omamak şartıyla nasıl bir motor önerirsiniz şimdiden çok teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
Motosikleti
ZX12R
köyde binceksen 8.000 tl lik makinaya gerek yok..

kanuninin 250 cc krosları yeter sanırım..3.750 TL

kardeş cross motoru kullanmak zordur hele toprak ve bozuk alanda çok zor sen önce normal makinada tecrübe yap derim ben ,asfaltta düşmeye benzemez bozuk alanda düşmek, dağ bayır çıkacaksan ALLAH korusun yani, ama illa alacam diyorsan kanuni resimdeki işini görür yada 125 lik olanı

asya motorun 200lük makinelerinede bak istersen onlarda taş gibi.kronik sorunları olan kimseyle karşılaşmadım.sadece kullanıcı hatalı sorunlar var.onlarda o kadar büyük sorunlar değildi.bende bu motoru araştırıyorum birde bunu listene istersen. AS 200 GY-2

Motosikleti
ZX12R
bende çin düşnünüyom ama 3 haftada dağatmayım?

benim arkadaşım 2 yıldır yaz kış biniyor kanuniye :cat:

hala taş gibi makinası..hemde bu şartlarda..: :mrgreen: :mrgreen:

8.000 e en baba kross makinayı alırsın ama onunla böle suya çamura

girmeye kıyamassın..o paralara anca enduro alırsın;

hafif arazide ve asvaltta kullanırsın..:cat: arazide kross yapmak için

suya çamura girmek için 8.000 tl lik makina fazla gelir..

düşecen kırılacak taşlardan geçecen japon makinaya kıyamassın bence..

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

al ucuz bişey ikinci el bikaç ay pratik yap... sonra gönlün neyi isterse onu al..............

abicim bnde cross dusunurken ilk kanuni cross 250 dusunuodum o yuzden cok arastırdım motoru herkes kötülüyor genellikle ama babamla birlikte bayiliğinde test suruşu yapmıştık(babamla diorum cunku 15 yasındaym bayiliğe tek gittiğin zaman hiç ciddiye almıyorlar alay ediolar xDtabi sora test surusunda kendilerinden daha iyi birini görünce motor ustunde xD) gerçekten sağlam bi cross bn 1.75 boyundaym iki ayağım yere yetişiyor topuklar havada kalıo ama gayet uygun derim çok bozuk arazide deniyemedm ama az eğimli çakırlı çkurlu bi yolda sanki asfalttaymıs hiissi veriyor fiyatta uygun alnıcak bir motor yani bn şahsen zongshen nın 250 lik crossuyla kanuni cross 250 arasında kaldm :)

benim arkadaşım 2 yıldır yaz kış biniyor kanuniye :cat:

hala taş gibi makinası..hemde bu şartlarda..: :mrgreen: :mrgreen:

8.000 e en baba kross makinayı alırsın ama onunla böle suya çamura

girmeye kıyamassın..o paralara anca enduro alırsın;

hafif arazide ve asvaltta kullanırsın..:cat: arazide kross yapmak için

suya çamura girmek için 8.000 tl lik makina fazla gelir..

düşecen kırılacak taşlardan geçecen japon makinaya kıyamassın bence..

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
8 bin e alınabilecek en baba krosları sayarmısın bi bana ?
Benim demek istediğim de senin son cümlendi, çıkacak masraf, bir çinli parasına gelebilir :wiinkk:

Arkadaşlar lütfen adam köyde sürücem dedi dağdan aşağı yuvarlicam demedi.. Biri köyde süreceksen 8bin fazla demiş, biri masrafı astarını geçer demiş..

Alacağın 3-4 binlik bir Çine her sürüş ardından bakım uygulamassan 1 aya canı çıkar.. O arazide çıkarttıkları haşır huşur lanet metal sesi de cabası..
1 sene Zealsun 200 cc kros kullandım, 1 sene xt660 kullandım.2siylede en zor arazilere girdim, xt zealsun kadar masraf çıkarmadı bana..
Arkadaşım madem bütçen var adam gibi bir motor bak.
400-750cc arası endurolar tam senin aradığın şeyler.Falcon dan xt600 e 660 a kadar bir çok seçeneğin olacak.Nasıl olsa o motor köyde yaşlanıp çürümeyecek.Mutlakaki uzun yol yapmak , şehire gitmek isteyeceksin. Çine bulaşma derim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

slm acemiliğini atman içni sana yamaha dt 125 öneririm taş gibi makina, çoğu çinliyi ve koreli motosikletlerin, dayanıklılık ve kalitesiyle 1 adım önde olursun:cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar