cok yeni motorcu,bi okuyun lütfen

benim henüz motorum yok cook hevesliyim ve şansıma cevremde de motorcu dostum da yok, bu sitede cok fazla usta motorcuda var ve bana yardım edıcek warsa sevinirim gercekten, veya bildiginiz bi kiralık 250 lik makıne varsa da olur kiralıyabilirim anlayın durumumu motorcu dostlar:cat: yardım edicek usta motorcu varsa msn i eklesin

höööööööööööööööööööööööööööö:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım bence kiraya vereceğin paraya al bi çinli... sen de kurtul biz de kurtulalım..

zehiri alan nasıl düşüyor buralara baksana : ))
bende bir iki sene forumları takip ettikten sonra "vayy bana 2. el bir motor" diye başlıklar açıyordum...

anlamıyorum ya ne oluyor bize böyle : )) .. dışarıdan baksan 2 teker bi motor.. ama değil işte

Allah iyiliğini versin o zaman motor kullanacak yürek yok diyelim o zaman alınma ama
ben bu sitede motorunu alıp kullanmayı bilmediği için kamyonet tutup evinin önüne getiren kişileri de duydum tutku buna denir senin yaptığın armut piş ağzıma düş. . biraz çabalaman lazım hiç bişey yapamıyosan ehlieyini al. .

eger istedgim parayı karsılayabilirsen ben sana bandit kiralarım ytrki paradan haber ver:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar