çok üzgünüm...dün vefat eden arkadaş sitemizin üyesi...SECRET5DE NİCKLİ ÜYE

son 1 ay içinde bu benim bildiğim beşinci ölüm ,gerçekten çok üzücü allah ailesine sabır versin,allah rahmet eylesin:(

Başımız sağolsun Mehmedin ailesine sabır diliyorum mekanı cennet olsun
o yorumların bir kısmını okuyup sinirden kudurmamak mümkün değil insanlıktan nasibini almamış bir kaç müsvedde Allah hiçbirimizi ne trafikte nede başka bir yerde öyle müsveddelerle karşılaştırmasın

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
BAYRAM BİLANÇOSU: 45 ÖLÜ

ANKARA - Arife günü ve Kurban Bayramı süresince yurdun çeşitli yerlerinde meydana gelen trafik kazalarında 45 kişi öldü, 261 kişi yaralandı.
Bayramın son gününde Sivas, Adana, İstanbul, Kocaeli, Ordu, Kayseri-Ankara kara yolu, Muğla, Antalya, İzmir, Şanlıurfa, Konya, Eskişehir, Bursa, Samsun, Adıyaman, Giresun, Gaziantep, Burdur, Karaman ve Afyonkarahisar'da meydana gelen kazalarda 29 kişi öldü, 132 kişi çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.
(aa)

savaş yaşanan ırak'ta bile 3 günde bu kadar insan ölmüyor

Allah rahmet eylesın geride kalanların başı saolsun hiç bişeyın garantısı yok su Dünyada :pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mukadderat...Ne diyelim...Başımız sağolsun...Ailesine sabır....

Boğazıma düğümlendi, çok kötü oldum. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesinin ve tüm iki teker gönullulerının bası sağolsun.

Genç bir güvenlici arkadaş...hayatının baharında.kız arkadaşıyla planları var...seviyor seviliyor...bundan daha kötü bişey varmı alp be...kız arkadaşı öldüğünü bile bilmiyormuş...içimizden biri...hayalleri daha iyi motor olan...belki 3-5 kuruş kenara koyup daha iyi bir motor alacaktı...yani hepimiz gibi...bir gül solmuş be kanka...ana babası şimdi ne yapar...evlad bu...bende babayım kanka...kızıma bişey olursa kafama sıkar giderim bu hayattan...Allah büyük diyoruz ya kanka...çekemeyeceğimiz acı vermesin bize...o dertle birde büyük sabırlar ihsan eylesin...evlad bu abi...lanet olsun bu hayata bazen abicim...lanet olsun bu kadere...baharda hayat solmasın...

c@n

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlara allah sabır versin

sayfaları okuken goz yaslarımı tutamadım allah gerıde kalanlara sabır versın..... arkadaslar hepımız motor kullanıyoruz motor kullanırken kendımız ıcın olmasa bıle aılelerımız ve arkadaslarımız ıcın dıkkatlı olmalız.... TEKRAR ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLSUN

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm başımız sağolsun:salut:

cenaze kalkmamissa topluca gidelim derim/ama nasil ogrenebiliriz:silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
başsağlığı

arkadaşlar bayram günü kaza geçiren arkadaşımızın adresini bulsak başsağlığı ziyaretine gitsek ailesine destek olsak hiç birşey acılarını hafifletmez ama yanlarında olduğumuzu hissettirsek gelecek hafta içinde olabilir ben şu anda izmirdeyim en geç salı günü itibarı ile aranızda olurum istanbul mt ile biyerde buluşup fikr alışverişiyapıp bi karara varabiliriz.naçizhane önerim.

Allah rahmet eylesin.ben daha yeniyim bu motor işinde.ama forumlarda ve haberlerde hep motor kazalarını görüyorum ve hem üzülüyor hem de ders alıyorum.Mete_han kardeşe sesleniyorum:lanet olsun böyle kadere dememek lazım.üzgünüm.dikkatli olmak lazım.başka ne söylenebilir ki:(

başımız sağolsun lütfen biraz daha dikkat artık motorları bahara kadar kaldırma zamanı geldi DAVA SOĞUK LASTİKLER ISıNMIYOR VE HALİYLE YOL TUTUŞU AZALIYOR lütfen kimse canıyla kumar oynamasın daha yavaş daha sakin lütfen

Allah rahmet eylesin. gazetede okuduğum zaman bende çok kötü oldum .ama ecel işte ne zaman ve nasıl bizi bulacağını bilemeyiz. ailesine Allahtan sabırlar dilerim.mekanı cennet olsun. yazık:pale:

Duydum ve çok üzüldüm...

Çok fazla olmasa da ufak muhabbetlerimiz olmuştu. Yazılarından anladığım kadarıyla ; cana yakın bir arkadaştı...

Allah Rahmet Eylesin ; Mekanı Cennet Olsun!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar