çok üzgün vesinirliyim ya

arkadaşlar 10 dk önce arkadaşımın motorunu bağladı polisler plaka ve ehliyet yok diye..cocuk ağlıyo abi yapma etme a.q polisi hiç.. ufak çocukların bağırtıp kullandığı motorları bağlamazlar böle arkadaşların mağlarlar..deli oldum yemin ederim

nesine deli oldun?
Ehliyet yok plaka yok ne yapsaydı yani polis üstüne bir de arkadaşını tıpışlayıp evine kadar bıraksamıydı...

taktir ettim polisi en güzelini yapmış adım başı motor kaynıyor bilen bilmeyen herkes almış inşallah dahada sıklaşır. Bende ehliyet yok kursa yazıldım bu yüzden motoruda almadım ben bilmiyormuyum motoru alıp çıkmayı neyse umarım ders olur geçmil olsun bu arada.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun arkadaşım;sana da arkadaşına da.keşke ehliyetsiz ruhsatsız çıkmasaydı yola.:salut: Doğru;polis görevini yapmış ama;bizi yakalasa ehliyetsiz,ruhsatsız... ya da kıllığına dizliklerin neden yok diye ceza yazsaydı;kesin o zaman o polis haksız olurdu dimi.Neden hemen muhalefet oluyorsunuz ki ya.:pr: Adam sizden bi geçmiş oldun dileği beklediği için açmış buraya topic siz kalkmışsınız oh olmuş,iyi olmuş,canıma değsin... bu öfke niye_?

geçmiş olsun ruhsatsız ve plakasız motorları bağlamaları çok normal o motor canı yanmış bir arkadaşımızın olabilir (bu motor için söylemiyorum) çalıntı motorlar eğer parçalanmazsa bu şekilde bulunabiliyor,

Abicim ne olursa olsun sonucta canı yanmış geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum bende

bence de polis görevini yapmış abicim 200 ytl verip ya plaka çıkar ya da cıkana kadar binme + ehliyet yokh buyur burdan yak!!!

gecmis olsun
bi daha daha dikkatli olur inşallah
kötü şans, bir sürü insan ehliyetsiz dolaşıyor ona denk gelmiş

007

Polis görevini yapmış. Arkadaşın bu vaziyette birde allah korusun kaza felan yapsaydı ne olacaktı o zaman. Ehliyetsiz gezenler sadece polis çevirmesini düşünüyor. Yine de geçmiş olsun.

koray_77' Alıntı:
arkadaşlar 10 dk önce arkadaşımın motorunu bağladı polisler plaka ve ehliyet yok diye..cocuk ağlıyo abi yapma etme a.q polisi hiç.. ufak çocukların bağırtıp kullandığı motorları bağlamazlar böle arkadaşların mağlarlar..deli oldum yemin ederim

cbrhalil' Alıntı:
Abicim ne olursa olsun sonucta canı yanmış geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum bende

Evet, canı yanmış ama görevini yapan polise de dümdüz gitmiş. Özürü de, başkasınınkini bağlamadı benim arkadaşımınkini bağladı....

Ne diyim geçmiş olsun diyim! Ama Polis'inde görevini yaptığını unutmayalım. Ya arkadaşının motoru çalınsaydıda durdurulduğu anda üzerinde hırsız yakalansaydı! Uygulama gayet yerindedir.

geçmiş olsun arkadaşım.polise kızmak mantıksız.eğer ceza kesmeseydi yaptığı şey 'ameliyat etmesi gereken hastayı ben hastayı neşterle kesemem efendim diyen doktara benzerdi'.(Teşbihte saçmalık olur;).Yani onun görevi zaten bu.GEçtiğimiz yaz motosikletlerin girmesinin yasak olduğu yürüyüş yolunda 2 kişi yarışmış.Şikayet üstüne polisler gelmiş.Benim motorun yanında bi motor var.Polisin teki dediki amirim bu motor işte bu yarışmıştır dedi bnm motora.Bu arada ben daha yeni gelmiştim motorun yanına.Yok dedim ben kaç saattr sahilde takılıorum.Sende sen inadım inat dötüm 2 kanat dio.Elle egsozu dedim.elledi evt amirim bu soğuk dedi.Amir dier motorun sahibini bulun dedi.Polis yavvaşçana o tanıdık amirim dedi.Cezayı ben yedim.Sonra çacoğu buldum.Abi tanıdıktı dedi beni çaırdı 2 öğüt verip saldı dedi.Polisleri sevmem.Bu arada o çocua beddua yı çaktım çok uyuz bi vellet ti 2 gün sonra baktım bnm cezayı yediim yerin orda uzanmış motorla.Yalan sölemicem çok güldüm içimin yağları eridi.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kendi düşen ağlamaz.

-------------------Edit-------------------

Töbe töbeee

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun ama daha beterde olabilirdi kaza yapıp bağlasaydı mesela allah
korusun :silent:

Moderatör (forrap)
crazy_devil' Alıntı:
ya da kıllığına dizliklerin neden yok diye ceza yazsaydı;kesin o zaman o polis haksız olurdu dimi.Neden hemen muhalefet oluyorsunuz ki ya.:pr: Adam sizden bi geçmiş oldun dileği beklediği için açmış buraya topic siz kalkmışsınız oh olmuş,iyi olmuş,canıma değsin... bu öfke niye_?
Kesinlikle katılmıyorum,bi kere polisin dizliğin yok diye ceza yazmasıyla ehliyet ve plakan yok diye ceza yazması bir değil...Ben bu güne kadar dizliğin yok diye ceza yazan polis görmedim,yazarsa eğer seninde dediğin gibi kıllığına yapmış olur büyük bi ihtimalle (bu arada kanunda dizlik takmak şart değil diye biliyorum ama:silent:) ama bu öyle bişey değil polis gayet doğal olanı yapmış,asıl doğal olmayan burdaki arkadaşımızın sanki suçu işleyen arkadaşı değilmişde polismiş gibi davranması...Motosiklet,bisiklet değildir.Bir plakası ve kullanan insanın o ARACI kullanabileceğine dair ehliyeti olması lazım(kaldı ki yurt dışında bisikletler bile şase nolarından kontrol ediliyorlar).Her motosiklet alacak parası olan alıp binerse böyle olur...Bunlar beklenmeyen şeyler değil,buna motosikletin üzerine binip kontağı çevirdiği anda hazırlıklı olması lazım,ehliyet yok ruhsat yok olacağı bu.Senin arkadaşın yaptığı davranışla motosikleti araçtan bile saymadığını belli ediyor ben daha ne diyim ki(hadi ehliyete yaşı tutmadı vs. peki plaka neden yok?) + Olarak işini yapan bir polise hakareti asla kabul etmiyorum,bu davranışından dolayı da Koray arkadaşımızı kınıyorum:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar