çok üzgün vesinirliyim ya

o polisin elini öpmek lazım , tabiki en iyisini yapmiş bu topici açman bile anlamsız, aferin polise ,geçmiş olsun artik dersini almişsinizdir umarim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah dürüst polisleri eksik etmesin plakasız ki bu vesileyle tabiki ruhsatsız olan ne olursa olsun ister motor ister otomobil kesinlikle bağlanmalı.Çalıntı olup olmadığı o anda nerden bilinecek...Ehliyetsiz olarak bir kaza yapsanız sizde 100 de 100 haklı olsanız ehliyetiniz olmadığı için katti olarak suçlu sayılırsınız..Ehliyetsiz ve ruhsatsız olmaz

çok saolun arkadaşlar...

ama abi şuda var çorba parası yiyorlar her devasında bi kez de bağlamasın...bir devasınada bağlamasın çocuk nası ağlıyordu ya ah lkanka ahh..bende olsam bende ağlarım abi canım gidiyo..

Son düzenleme:
Dostum ruhsatsız,plakasız da olmaz...Ruhsat kontrolü yapmalarına kızıyoruz,sonra da çalınınca niye harekete geçmiyorlar diye polise çatıyoruz.Moralinizi bozmayın,ne yapalım bu riski de göze alacaktınız artık...

mimarsinan cad.körfez çiçekçilikğin önünde benim işyerimde çiçekçinin yanında zaten

Moderatör (forrap)
koray_77' Alıntı:
şu da var o riskki almak da ayrı bi zevk..:queen:

Madem o da ayrı bi zevk riskini alıyosun madem yakalanınca da ''çok üzgün vesinirliyim ya'' diye başlık açıp polise hakaret etme bi zahmet...Çorba alır veya almaz bunun bi keresi yok adam dürüstçe vazifesini yapmış.Hepsini bir tutmamak lazım,en azından bu konuda adam prosedür neyse onu yerine getirmiş:cat:

bırak allahını seversen ya bi polisin diğer polise ceza kestiğini gördünmü sen nası presüdür bu..mantıklı düşün ya bide zevk yazdığım işin şakası..hala etkisindeyim..:salut:

evet öle hala ölede heyecanı sevdiğimden bi an yazdım öle

bence polis görevini yapmış.. hadi ehliyet olmasa sadece belki tamam derim ama + ruhsatta yok.. hem ben bile araba ehliyetini almama 4-5 ay kala macburiyetten sadece A2 aldım.. ama yinede geçmiş olsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Risk alanda riskin sonuçlarını yaşamak zorunda kalıyor arkadaşım...

Geçmiş olsun diyelim demesine ama, ne senin söylediğinin ne o arkadaşın yaptığının elle tutulur bir tarafı yok. Ehliyet şart, ruhsat şart, kask şart, koruma şart veee EĞİTİM ŞART...

Biz niye kullanmıyoruz doğru dürüst alalı iki ay oldu daha 200 kilometrede ruhsat ve plaka var ehliyette sınav tamam yarın inşallah alıyorum.Polis kesinlikle görevini yapmış bence biraz sağduyu iyi değilmi böyle motoru alan yola atsın kendini sonra kazalar ardı ardına bilinçli davranmak gerekiyor yinede üzüldüm çok geçmiş olsun ayrıca genelleme yapmakta büyük hata insanı ispata davet ederler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaa. arkadaşlar, polis görevini yapmış. hiç kimse polis üzerinde bi hak idda edemez. bende yedim cezamı bak oturdum kıç..ın üzerine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar