Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
liseye giderken yaşlı bi amcada vardı hep görürdüm çok beğenirdim. geçen yine gördüm hala biniyor maşallah fakat şimdi fiyatlarına baktım 2500 4000 arası büyük para.. sizin bulduğunuz ne kadar uygun ise bence olur değilse çok alternatif bulunabilir
125 cc olan 4 zamanlı seri değil ve az yakıyor. 100cc olanın 2004 modelini kullanıyorum. 10 yıl olmuş ama hala canavar. sadece benzin kadar 20-40 yağ masrafım da oluyor her 1000 kmde 300-400ml yağ yakıyor motor...
Bws125 aldım cok sukur ıkıncı el ama durumum ona yetti..2011 model 9 bın km de araç.acaba bws 125 hakkında derın bılgılerını paylaşacak bır ustad varmıdır aramızda ? saygılar
Bws125 aldım cok sukur ıkıncı el ama durumum ona yetti..2011 model 9 bın km de araç.acaba bws 125 hakkında derın bılgılerını paylaşacak bır ustad varmıdır aramızda ? saygılar
eski kasaları gibi yeni kasalarda oldukça sağlam. üstelik biraz araştırırsanız inanılmaz fazla kişiselleştirme olanağınız var.
Yurt dışında bws125x olarak geçen modelde orinal dijital gösterge paneli var. ayrıca koso firmasının da dijital gösterge ve bi çok parçası mevcut. ledli stoplar vb. hatta bu tür ledli stopları tavsiye ederim orjinalinde merkezde tek stop ampulu var biraz güçsüz benim gözümde. ledli stopla daha fazla görünürlük elde ediyorsunuz.