Cok Tecrubesiz Bir Bayan Ne Almali???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim kardeşim de scooterde öğrendi popcorn o da hiç bilmiyordu memnundu ama bana sorarsan bulunduğun yer istenbul ben olsam honda beat alırdım hem kullanımı hem ekonomikliği hemde ikinci eli iyi bir motor sağlam en az 1 yıl kullanırsın sağlam seni fazla uğraştırmaz ileride büyütmryi düşünürsen ikinci elide para ediyor ama yinede almadan önce satıcıları bir gez sana tavsiye edilen motorları bir gör üzerine bir otur hangisine hakim olabilirsen onu al şimdiden hayırlı olsun

bencede scooter mondial 125 mt olabilir kullanıyorum fazla sürat aramıyosan harika süspansiyonda güzel

hkuru, yane hacer bence bıraz eğitim al sonra motor al hem egıtım alırken motora olan ilgin belli olur belki istiyorsun ama uzerıne bınıce vaz fecersın gecıcı bır heves olabılır......

oyuzden iyi karar ver

slm hkuru.

hiç motosiklet tecrüben olmadığına göre + 3-4 milyar civarı paran olduğuna göre + hız değil keyif istediğinize göre + trafikte esneklik istediğinize göre + bir yerden motora başlayıp deneyim sahibi olmak istediğinize göre + kullanımı kolay ve güvenli bir motor istediğinize göre sizin bir scooter almanız gerekir bence.

ayrıca scooter bayanlara çok yakışıyor.

size önerebileceğim honda beat yada honda kinetic.ama tabii size karışamam zevk sizin.e motorda sizin olacak.onun için önceliği kendinize tanıyın. :cat: :cat:

yaw düşündüm de sen en iyisi hiç alma Ne işi varmış bi kızın motorla mutorla git evinde örgü ör :queen:

ŞAKA ŞAKA :cat:
bu aradahonda kinetik diye bişey kalmadı yaww bulsaydım ben alacaktım süspansiyonu bende çok önemsiyorum o yüzden kanuni almadım. harput kanuni vs honda filan içlerinde bindiğim en rahat motor honda kintekten sonra mondial oldu. daha rahatına binen var mı arkadaşlar

bence piaggio skipper zaten bu ara indirim falanda var ayrıca güzel bir scooter

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
meric250cc ve oduncu'nun dediği gibi önce bunun geçici bir heves olup olmadığını anlamak için motosikleti olan bir arkadaşınla takıl. Arkasında dolaş , sen kullan bir iki tur at (bir kaç gün boyunca) Sonra eğer vazgeçmiyeceksen ve motorcu ruhunun sendede olduğuna inanırsan ehliyet ve eğitim işini biran önce bitirmeni tavsiye ederim. Motora gelince diğer arkadaşların dediği gibi "Honda BEAT" cuk oturur. Kolay gelsin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HOŞGELDİN, :cat:

SIRASIYLA ,

-EHLİYET(ZATEN ORADA UFAKTAN SÜRÜŞ EĞİTİME DE VERİYOLAR,SCOOTER GİBİ.
-EĞİTİM.(BU KONUDA SİTEMİZDE ERALPT ADLI NİKLİ ARKDAŞIMIZ EĞİTİM VERİYOR.KENDİSİNE www.motoregitim.com sitesinden de ulaşabilirsin.
-SONRASINA GELİNCE İLK SEÇİM İÇİN SANA ÖNERİLER GELİCEKTİR.YA SCOOTER,YA UFAK VİTESLİ ,125CC LİK BİR MOTOR DÜŞÜNEBİLİRSİN.

ŞİMDİDEN BAŞARILAR :cat:

G

Guest

scooter ................ senin için biçilmiş kaftan **4000 ytl yi gözden çıkardıysan bir çok markanın scooterini alabilirsin...hatta bu iş için 2500 ytl yeterli .0 almak en iyisi ben şehir içinde kullanmak için hussar almıştım şu an 9000 km de bir şikayetim yok tavsiye ederim 2400 ytl civarında :cat:

Benim gibi yapabilirsin. Hiç bir bilgim yoktu hiç kullanmamıştımda.Motor piyasasını araştırdırm, uygun olarak Yamaha YBR125'i buldum ve aldım. ilk haftada dolaşmadığım yer kalmadı. Sanada bunu önerebilirim. Ayrıyeten 2 kişi çıkamayacağın yokuş yoktur. :cat:

yeni çıkan yasadan haberi varmı b sınıfı ehliyetler belli bir snırlama içinde motorsiklet de kullanabileceklermiş bilgisi olan arkadaşlar bizimle paylaşsın lütfen.

Arkadaşım sen en iyisi motosikleti olan bir arkadaş bul sonra karar ver :queen:

Hacer hanım size tavsiye edeceğim Yamaha Nouva motorudur 2.000 yada 2.500 arası fiyatı.Ama önce ehliyet ve eğitim.Ondan sonra da ister şehiriçi ister şehirler arası yolculuk yapabilirsiniz.Sele yapısı ve teknolojisi çok farklı hayran kalcaksınız. :thumleft:

Hakan02' Alıntı:
Hacer hanım size tavsiye edeceğim Yamaha Nouva motorudur 2.000 yada 2.500 arası fiyatı.Ama önce ehliyet ve eğitim.Ondan sonra da ister şehiriçi ister şehirler arası yolculuk yapabilirsiniz.Sele yapısı ve teknolojisi çok farklı hayran kalcaksınız. :thumleft:

bende tavsiye ederim nouvo yu bir kullanan olarak fakat ancak 2.el fiyatını 2.000 - 2.500 ytl arasında bulabilirsin...

honda xl200'ü önerebilirim, hem vitesli motoru öğrenmiş olursun hemde güç açısından seni üzmez. 2. el 4 milyara bulabilirsin sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar