Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu bastan sona okudum arkadaşlar adam orjinallikle kaza yapılmadıgını motorun kazasız oldugunu belirtmek istemiş bu tip araçlarda saşede grenajlarda ve ana arterlerde herhangi bir kaza olmaz ise araç orjinal sayılır burada tartısılan konuda ise her parca orjinal olmak sıfatındaymış gibi anlatılıyor ki eger bir balata degişiyorsa degişen parcada aynı fabrikanın ürünüdür yani orjinaldir lastikler degişirse degişen lastikler o ise orjinaldir orjinal kısmını iyi algılamak lazım arkadaşlarmekanik parcaların degişimi orjinalligi bozmaz.
Arkadaşlar o zaman oldu olacak debriyaj balatalarını değiştirmeyelim motor açılmış sayılıyor diye.Ne zamandan beri debriyaj balatası değişince komple motor işlem görmüş statüsüne sokuluyor? Abartmayalım.
ilandaki motoru park ettiği sitenin garajında bulup granajını çizdim, artık orjinal değil :flower: eğer bu konu devam ederse yarın benzin döküp yakmayı düşünüyorum r:
Ben motoru aldığımda tamamen orjinaldi, daha üstünde 2004deki lastikleri, orjinal aküsü, orjinal hava filtresi vardı. Lastikler hariç hava filtresi ve yağ filtresi değişti, custom ettim resmen artık orjinalliği falan kalmadı =P Cruiser dı chopper oldu artık =)=)