Selam arkadaşlar...
Geçmiş olsun temennileriniz için teşekkür ediyorum. geçmiş olmadı aslında geçirilmiş olduk ama neyse...
maalesef...hipokrat yemini etmiş olan bir şahsiyet yalan söyleyebiliyor, "aman ölürde başıma bela olur ben yakamı sıyırayım" diye düşüncelere dalıp dalavereler haksızlıklar yapabiliyor. Kısacası allahsızlık yapıyor...Herşey olmuş ama insan olamamış.
Koskoca kızılay meydanında herkesin gözü önünde kırmızı ihlali yapıp nerdeyse beni öldürüyordu. korumalar sayesinde sağ göğüs kafesimin ezilmesiyle atlattım. Daha dün ancak kanepede uzanarak yatabildim. yaklaşık bir hafta boyunca büro koltuğunda oturarak uyudum. ne öksürebildim ne hapşurabildim nede gülebildim. Allahta ne ona ne ailesine gülmeyi nasip etmesin. dileğim kat be kat acılar yaşamasıdır. ne telefonlarıma cevap veriyor neden benle görüşmeyi kabul ediyor. sadece 5 dakikasını rica etmiş olmama rapmen bana hayvan muamelesi yaptı. doktor olmasına rağmen insanlık dışı hareket etti...
Çok iyi biliyorum ki, o mahkemeyide bana yükleyecektir. teknokratları istediği şekle sokan bir insan hukuk yemini etmiş olanlarıda ekspertizleride parmağında oynatır.
Krokide de görüldüğü gibi, ben orta adayı geçmiştim. ancak o varamadan durdu ve ben vurmak zorunda kaldım. Durmasının tek sebbei, o adada zaten durmakta olan bir aracın olmasıydı. gri renkli bir volvo S40'tı...onunda durmasının sebebi bakanlıklardan sıhhiye istikametine devam eden araçların yeşil yanıyor diye hareket halinde olmalarıydı. Bütün bunlar orada bulunan polislerin gözü önünde cereyan etti ama görmemiş gibi davrandılar.
Allahtan bulsunlar...Ne bu devletin sistemine ne adaletine nede başka bir şeyine güveniyorum.
fikriye figen ayhan-ardıç gibi insanlıktan nasibini alamamışlarla anladıkları dilden konuşmak en güzeli...