Çok Önemli Bir Kaza Haberi: Görgü tanığı aranıyor

Moderatör
Bence Makine'nin dedigi cok mantikli.. Hic kimse sahipsiz degil gercekten.. Sustukca tepemize bindiler yillardir, kendi üLkemizde boyle tipler yuzunden somurge devleti gibi olduk..
TeLefonda itiraf ettigini soyLemis Hatun ki$inin sucLu oLdugunu.. Bir kez daha itiraf ettirsin sesi kaydetsin o arkada$.. Zat-i muhterem ilede konu$sun tehtidlerini kaydetsin.. Mahkemeye sunsun delil olarak..Bu da cozum olmazsa biz girelim devreye.. Psikolojik baski yapalim, telefonla, maille, medya ile vs.vs.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun

neden gücümüz yetmiyor sanal olduğumuzdan mı zaten bunada gıcık oluyorum gerçek anlamda toplantılar yapılsın illerde başkanlar olsun böyle durumlarda şehirlere çıkarma yapalım..... o zaman kimlerin bu siteye gerçekten laik olmaya çalıştığını anlarız.
bıçak bize de dayanacak bir gün,arkadaşımıza haksızlık yapılmış eh hadi susalım hepimiz.................

ya arkadaşlar haklısınız kişiler kesinlikle böyle olayların arkasında durmalı
bizler elimizden gelen desteği yapmalıyız ama savcılıkta işler o kadar yavaş ve çetrefilli işiliyorki
bazen delilleri adamın gözüne sokuyorsunuz yok görmedim şöle böle kıvırıyorlar
yada biri bi olayı görüyor ama tanıklık yapmıyor başı ağrımasın diye
sanki yarın öbür gün kendi başına gelmicekmiş gibi.

pro işallah bulunur şahit video görüntüsü vb delil yerine geçebilecek bişeyler de arkadaşın temize çıkar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tamam pro...Alsın adresini ...Evinin önünde toplanıp motorlarla eylem yapalım...Komşularına rezil olsun biraz...Mademki bu kadar karaktersiz miş bu kadın la adamı....Baksın bakalım rezillik nasıl olurmuş....

Toplanalım cumartesi gün....Onlarda evde olurlar tatil günü ya....

Sonra bir telefon hepimiz merkeze :mrgreen: Haklı davamızda haksız çıkalım :p

çok Büyük Geçmiş Olsun.. :(

( Bir Gün şööyle 100 Lerce Motor Bir Araya Gelsek Yollari Kapasak Biz Motosiklet Severlere Trafikte Yapilan Haksizliklara Ve Saygisizliklara Bir Dur Deme şansi Yaratsak Herkez Sesimizi Duysa Nasil Olur Sizce..)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çok Büyük Geçmiş Olsun.. :(

( Bir Gün şööyle 100 Lerce Motor Bir Araya Gelsek Yollari Kapasak Biz Motosiklet Severlere Trafikte Yapilan Haksizliklara Ve Saygisizliklara Bir Dur Deme şansi Yaratsak Herkez Sesimizi Duysa Nasil Olur Sizce..)

Pro gibi yapayımm.....Aynen merkeze....:cherry:

Olaya bak yaa bide doktor işte ulan hem suçlusun arkadaş yaralansa en iyi bakacak sensin ama yok doğru yolu seçme sen git çamur yap, Heleki kocası olucak o lavinya ya ayrı uyuz oldum telefonları geçerse elimize yazında herkez bi arasın zaten günde 40 kişi ararsa bezerler huzur vermiyelim.

turkiye burasi kanunlar bile ense hacmine gore muamele yapiyor :pr:
baya kucuk bir ihtimal de olsa umarim adalet yerini bulur, gecmis olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun yaaaa:pale: :salut:
ne istiyolar motorculardan yanı bizden anlamıyomki
bende bı cok kaza atlattım,sucta herzaman oldugu gibi taksi kullananlarda daha coguda bayanlarda.bi tane mok bayan üstüme cıkmıstıda
neyse kardesımıze gecmıs olsun.insallah adalet yerını bulur:silent:

geçmiş olsun umarım sonuca varırsız ve hak yerini bulur.iyi şanslar tektar geçmiş olsun.

Selam arkadaşlar...

Geçmiş olsun temennileriniz için teşekkür ediyorum. geçmiş olmadı aslında geçirilmiş olduk ama neyse...:)

maalesef...hipokrat yemini etmiş olan bir şahsiyet yalan söyleyebiliyor, "aman ölürde başıma bela olur ben yakamı sıyırayım" diye düşüncelere dalıp dalavereler haksızlıklar yapabiliyor. Kısacası allahsızlık yapıyor...Herşey olmuş ama insan olamamış.

Koskoca kızılay meydanında herkesin gözü önünde kırmızı ihlali yapıp nerdeyse beni öldürüyordu. korumalar sayesinde sağ göğüs kafesimin ezilmesiyle atlattım. Daha dün ancak kanepede uzanarak yatabildim. yaklaşık bir hafta boyunca büro koltuğunda oturarak uyudum. ne öksürebildim ne hapşurabildim nede gülebildim. Allahta ne ona ne ailesine gülmeyi nasip etmesin. dileğim kat be kat acılar yaşamasıdır. ne telefonlarıma cevap veriyor neden benle görüşmeyi kabul ediyor. sadece 5 dakikasını rica etmiş olmama rapmen bana hayvan muamelesi yaptı. doktor olmasına rağmen insanlık dışı hareket etti...

Çok iyi biliyorum ki, o mahkemeyide bana yükleyecektir. teknokratları istediği şekle sokan bir insan hukuk yemini etmiş olanlarıda ekspertizleride parmağında oynatır.

Krokide de görüldüğü gibi, ben orta adayı geçmiştim. ancak o varamadan durdu ve ben vurmak zorunda kaldım. Durmasının tek sebbei, o adada zaten durmakta olan bir aracın olmasıydı. gri renkli bir volvo S40'tı...onunda durmasının sebebi bakanlıklardan sıhhiye istikametine devam eden araçların yeşil yanıyor diye hareket halinde olmalarıydı. Bütün bunlar orada bulunan polislerin gözü önünde cereyan etti ama görmemiş gibi davrandılar.

Allahtan bulsunlar...Ne bu devletin sistemine ne adaletine nede başka bir şeyine güveniyorum.

fikriye figen ayhan-ardıç gibi insanlıktan nasibini alamamışlarla anladıkları dilden konuşmak en güzeli...

Pro kamera olayını kontrol edin. Ayrıca o tehditleri ona yuttururuz tüm Türkiye'deki motorcularla nasıl başedecek onu düşünsün. Adını soyadı ver bizde ilgilenelim. Özellikle kocasının. Hepimiz her gün her ilden arayıp konuşsak canından bezer. Bu ülkede hiç kimse sahipsiz değildir. Kanunsuz bir hareketin cezası mutlaka verilmelidir.

Görüşmek üzere.

abı katılıyorum walla. Tam super olur

buna benzer bı olay benımde basıma geldı trafıkte ınsanların motorluları bakıpta gorememesınden dolayı daha cok kazalar olucak.. legal 1 protesto sart! ama nasıl?? fıkrı olan???

Gazeteci Arkadaşlar!!!

Bu sitede bazı kaza haberleri nedeniyle sizlere çok yüklenildi.
Mesleğinizi savunmak zorunda bırakıldınız.
İdeallerinizle gerçekler arasında savrulmadan bir yol bulmaya çalıştınız.
İşte size fırsat.
Size saldıranlara,
mesleğinizi aşağılıyanlara, sizinde savunduğunuz gibi;
işi düşünce medya nerede? diyenlere,
burada olduğunuzu gösterin.
Olayın bir haber değeri varmı?
Yıllarca bu işin her kademesinde çalışmış olan bana göre yok.
Peki haber çıkartılabilir mi?
Bu gün evet.
Çünkü gündemde Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav'ın kaza haberleri ve
Ankara polisinin tutarsızlıkları var.
Polisin gözü önünde olmuş olan bir kaza ve polisin ilgisizliği,
Cavcav olayına bağlanılarak örneklendirilebilir.
Olaya karışan tarafları bulmak çok zor olmasa gerek.
Gerisini de siz bulun.
Hadi bakalım.....

(Arkadaşımıza da çok geçmiş olsun.) Can acısı geçiyorda,
Yürek acısı geçmez bilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar