Çok kullanışsız ama enteresan custom motorlar

Bana göre çok kullanışsızlar ama detaylarını incelemek açısından fena gözükmüyorlar. Mekanik şeyleri sevenlerin hoşlanacağını düşünüyorum. İnternette küçük bir araştırma yaptım "slim" lakaplı arkadaş sıradışı işler yapıyor ama baya bi seveni var anladığım kadarıyla. Gidonu aşağıda olan model Nanook (eskimo lisanında kutup ayısı). Bu arada bazı karelerde nanook (kutup ayısı) çölde. Orada hangi bahtsız bedeviyi arıyor bilemedim :)
picture016y.jpg
[/IMG]
slimsdirtnap1.jpg

slimsbikes.jpg

picscam199.jpg

slimsdirtnap4.jpg

slim3.jpg

slim4.jpg

slim9.jpg

staygold049.jpg

slimsdirtnap3.jpg

picture012su.jpg

slim10y.jpg

MkD

hurdalardan fln mı yapmış slim bunları
şekli şemali tamamda parçalar ilginç :mrgreen:

arka lastiklerde çıkma oto lastiği herhalde :cherry:

Böyle bir şey yapmanın amacı ne ki acaba bu kadar kullanışsız ve rahatsız bir motor kimin zevkine hitap edebilir ben anlamış değilim... Bir de böyle bir motoru iddia ediyorum kimse Zonguldak'ta kullanamaz iddia ediyorum hem yolları çok bozuk köstebek yuvası gibi :pr: :jocolor: hemde burası kömür memleketi burada ki her 10 arabadan en az 4'ü kamyon kamyonet yada kırk ayak dediğimiz büyük dorseli kamyonlar :farao: o yüzden araba kullanabilmek bile büyük marifet gerektirirken bunu kullanmak değil normal motor kullanmak bile çok zor... :farao: :santa:

Ya tabi bir de bu aletler daha çok kişisel tatmin için yapılıyorlar. Hani usta "baba ben artık oldum. Aha bunu bile yaptım. Daha neler neler yaparım peehhh..." cinsinden söylemlerde bulunmak için yapıyor bu arkadaşlar. Bir de bu iş öyle veya böyle sanatsal tasarıma da girdiği için bu "nanook" için adam 10.000 - 20.000 dolar veya daha fazlasını isteyebilir. Konudan ayrı ama; araba camından (arabanın aynası görüntünün içinde çünkü) yoldaki bir tabelayı çeken adamın bu fotoğrafına 5000 dolar istediğini biliyorum... Yani uzun lafın kısası sanat böyle bir şey :)

arka tekerlekleri dışında hoşuma giden bi tarafları yok.ama emek var yaratıcılık var.bende böyle şeyleri yapmayı hep hayal ederim ama hep hayalden öteye gitmez :D

Paşa bu ne ya Bide bizim cg cilere apaçi deriz bunlar apaçinin daniskası Ne ayna , ne göstergeler , ne sinyaller nede farlar hiç bir kullanım alanına hitap etmiyor şahsi fikrim bu
Ve acayip şekilsiz insanın göz zevkini bozuyor o kadar söylim yani hani Beğenen varmıdır bilmiyom ama
Kimsede demiyor ki aga bu nedir?

Bu iş için harkese bahçeli ev lazım. 2 kattan fazla imar verilmeyecek bitişik nizam konut yasak olacak.
Düşünsenize bahçenizde küçük sundurmada bir go-kart yaptığınızı, motosikletinizin motorunu saplamalarından söküp karta monte edebilirsiniz.
İsterseniz geri takıp motosikletle devam edersiniz. Örnek bol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar