Çok klasik olacak ama :)

arkadaşlar geçen hafta 2012 honda cbr125 imi sattım.Bir haftadır motorsuzum ve çok tuhaf hissediyorum bi yanım eksik sanki :)

yani motorsuz duramıyorum.Honda cbr125 te 6000 km tecrübem var ilk motorumdu.

Size sormak istediğim ; 7000 tl civarı param var.Ne almalıyım, ne almamalıyım ?

Aklımdakiler ;
- Biraz zorlayıp 2012-2013 hyosung gt250r
- Dizaynına mest olduğum Yamaha yzf r125
- Mantıken aklıma yatan ancak görüntüsüne bi hayli alışmış olduğum için pek sıcak bakmadığım Honda cbr250

Yamaha yzf r125 ;

Honda cbr250 ;

Hyosung gt250r ;

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim motorcu kardeşlerim, abilerim...

Yzf den vazgec bence,hyosung guzeldir ama ikinci elde km dusurulmemis temiz ve ederinde fiyatlisini bulmak çölde pilaj bulmak gibi.. hondaya gelince diger 2 secenek kadar yakisikli olmasa da guzel motosiklettir ama ikinci elde fiyatlari cok sacma.. eldeki nakiti peşinat verip kalani kredi cekmek yads kredi kartina boldurmek en mantiklisi. Emin ol temiz bir 2. El ile asagi yukari ayni fiyatlara gelir :) bu arada honda kredi kartina vade farksiz 12 ye kadar boluyor.

Şu 3 motordan en güzeli tip olarak bence yamaha ben olsam yamaha alırdım ama senin kararın :)

3ü arasında Honda ama az daha zorlayıp Bi ninja250r + dijital gösterge harika olurdu bence :)
Hem Kawasaki kullanmış olurdun

Yamaha görüntü iyi olsada hiç bi yönden tatmin etmicektir,
Benim düşüncem farklılık,yenilik,yeni bir şeyler insanı her zaman heycanlandırır,mutlu eder.O yüzden cbr250'e geçmek başta tatmin etsede kısa sürede sıkıcaktır ayrıca 2. el fiyatları bana hiç mantıklı gelmiyor,
GT250R 2013 kasası gayet güzel,iyide giden bi alet ayrıca cüsseli iyi baktığında da yıllarca problem yaratacağını sanmıyorum,bir kaç bin km. kullanıp sıfırından aşağı yukarı 2bin lira daha ucuza verilen ilanları takip edip almakda fayda var örn. : http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ir-ayarinda-2000-km-garantili-141230794/detay

cbr250 veyahut ninja250 için 3-4 ay bekleyebilirim.burda kritik nokta hangi motoru alacağıma karar vermek.
Yorumlarınız için teşekkürler

İç güzelliğe önem verenlerdensen istediğini al ama sonuçta ruhlar aleminde yaşamıyoruz :) tabiki Hyosung GT250R

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ne yapacan 250 lik motoru...
500 cc sınıfından bir motor al... elinin altında gücü hissedersin...:wiinkk:

Türkiye'de 2.el motosiklet alınmaz,bu şartlar da en makul tercih cbr 250r olacaktır fakat sıfır km almanı tavsiye ederim,onun dışında inazuma ya da wolf 250 tarzı bir şey de deneyebilirsin yüksek cc ye geçiş için.

Sanırım gözüm kamaştı o nasıl bir yazı karakteri, nasıl renkler naptın hacim sen? :mrgreen:

Pembeler, yeşiller, maviler, kırmızılar. :)

suzuki inzuma ama biraz daha eklemen gereke bilir

Inazuma için biraz değil neredeyse bütçesi kadar daha ekleme yapması gerekebilir. Günden güne zamlanmaya başladı kerata.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar