Çok kararsızım

Beyler, ben 125cc'lik bir motor alıcam. Alıcağım motor da Honda Innova 125cc
Ama şöyle bişey var. Yeni Innova'lar, Injection'lı olduğu için daha pahalı ve biri bana Injection'lı olanlar çabuk bozulduklarını söyledi. Bu yüzden eski modellerinden almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi?

kalitesi tartışılmaz bir motor ancak fiatı pahalı ama onunla ılgili bir şıkayette duymadım kullanan filo kuran arkadaşım var.hepside yeni model

Beyler, ben 125cc'lik bir motor alıcam. Alıcağım motor da Honda Innova 125cc
Ama şöyle bişey var. Yeni Innova'lar, Injection'lı olduğu için daha pahalı ve biri bana Injection'lı olanlar çabuk bozulduklarını söyledi. Bu yüzden eski modellerinden almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi?

biri nedemi şöle demiş yok ya..zaten biri nedeerse inanırız bizim yapımızda var..al bitane kullan ne fark eder..öle arızada yapmaz hemen hemen yeni bütün motorlar Injection'lı .....artık. azda yakıyo daha ne istiyon ..sadece 4000,4500 arası sanırım çok pahalı..

kardeşim innova çok sağlam bir motordur.Göründüğünden çok daha iyi performansı vardır.cupların kralıdır.bana eskisinden alırsan daha mantıklıymış gibi geliyo.4080ytl az para değil:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar