Çok Kaliteli Türkiye Haritaları!

Arkadaşlar GoogleMaps'deki haritaları bütün halinde indirmenin yolunu buldum. Haritaları JPG olarak kaydettim, yoksa dosyalar çok büyüyor. Bu halde bile mecburen Rapid'e koydum. Bu haritalar 9. detay seviyesinde, talep olursa 12'ye kadar daha da detaylı haritalar yapabilirim. 9. detay seviyesinde haritalar 390'ar parça, sıkıştırılmış halde 3.5 megabaytken 10. seviyede 1500 parça-19 MB, 12. seviyede 22 bin parça, 120MB gibi bir şey tutuyor :)

Sayfaya resim olarak koymuyorum, şu anki düşük detaylı haritalar bile Firefox'a ve Explorer'a kafayı yedirtecek boyutta :) Merak eden aşağıyı tıklasın.

Aşağıda 7600x3300 çözünürlükte sırasıyla karayolları, uydu ve arazi haritaları var:

http://rapidshare.com/files/226176716/TURKIYE_7600x3300_KARAYOLU.jpg

http://rapidshare.com/files/226177865/TURKIYE_7600x3300_UYDU.jpg

http://rapidshare.com/files/226178648/TURKIYE_7600x3300_ARAZI.jpg

Bir bakın derim :)

EK:

http://rapidshare.com/files/226448854/TURKIYE_HARITASI.rar

Burada da 8'e bölünmüş 60.000x30.000'lik Türkiye haritası var, yalnız BMP formatında, Photoshop dışında bir programla açmayı denemeyin :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
teşekkürler kardeş bu işime yarayacak.

Arkadaşlar GoogleMaps'deki haritaları bütün halinde indirmenin yolunu buldum. Haritaları JPG olarak kaydettim, yoksa dosyalar çok büyüyor. Bu halde bile mecburen Rapid'e koydum. Bu haritalar 9. detay seviyesinde, talep olursa 12'ye kadar daha da detaylı haritalar yapabilirim. 9. detay seviyesinde haritalar 390'ar parça, sıkıştırılmış halde 3.5 megabaytken 10. seviyede 1500 parça-19 MB, 12. seviyede 22 bin parça, 120MB gibi bir şey tutuyor :)

Bir bakın derim :)

uzun etme avkadaş tamam güzel bişey...:)napıyoruz şimdi dağ dağ ova ova geziyomuyuz...:cherry: bir ödememi yapıcaz...nasıl yani...sevabınamı yapıyosun bunu bize...sonra ileride bir şekilde beklentin olmasın bizden...bilelimde ona göre girelim...hem virüs olmadığına dair ne gibi garanti verebilirsin...:cherry:

fırat eline sağlık:rendeer:

ama bu haritaları pc'ye nasıl kaydedeceğiz:silent:

Super Moderator
babaçi' Alıntı:
fırat eline sağlık:rendeer:

ama bu haritaları pc'ye nasıl kaydedeceğiz:silent:

Rapidshare'in
Free User -> (bekleme) -> Download
adımlarından sonra zaten resim şeklinde açılacak.
Orada da sağ tık -> Resmi farklı kaydet

uzun etme avkadaş tamam güzel bişey...:)napıyoruz şimdi dağ dağ ova ova geziyomuyuz...:cherry: bir ödememi yapıcaz...nasıl yani...sevabınamı yapıyosun bunu bize...sonra ileride bir şekilde beklentin olmasın bizden...bilelimde ona göre girelim...hem virüs olmadığına dair ne gibi garanti verebilirsin...:cherry:

Arkadaşım ben paylaşımcıyım, çıkarcı değilim :p Bir de böyle manyak şeylerle uğraşmaya bayılırım :p

Arkadaşım ben paylaşımcıyım, çıkarcı değilim :p Bir de böyle manyak şeylerle uğraşmaya bayılırım :p

kardeş çok sağolda bir ara şu RAPİDŞER hakkında bi paylaşımda bulunsana...hep siz hallediyorsunuz kullanıyorsunuz biz mokoko gibi bakıyoruz...yav sevaptır öğretin şu işi...:pale:

Vakt-i zamanında ben de izmir köyleri için böyle bir çalışma yapmıştım ama bi formatla püfff ...Bayağı detaydı benimkisi ...
Detay manyağı olarak biraz daha detaylı çalışmalarını bekliyoruz :cat:

kardeş çok sağolda bir ara şu RAPİDŞER hakkında bi paylaşımda bulunsana...hep siz hallediyorsunuz kullanıyorsunuz biz mokoko gibi bakıyoruz...yav sevaptır öğretin şu işi...:pale:

Rapid iyidir hoştur da, yüklediğin dosyayı 90 gün kimse indirmezse siler. Ben paraya kıyıp hesap aldığım için rahat rahat yüklüyorum, Mete abi sen nasılsa kıymayacaksın paraya, o sebeple sen yükleme, sadece indir (sömür) :p

Vakt-i zamanında ben de izmir köyleri için böyle bir çalışma yapmıştım ama bi formatla püfff ...Bayağı detaydı benimkisi ...
Detay manyağı olarak biraz daha detaylı çalışmalarını bekliyoruz :cat:

Daha detay manyağı olanı geliyor. 8 parça, her parça 14.848x13.824 çözünürlükte :) Yalnız BMP'leri sıkıştırmam lazım, her parça 380MB tutuyor :p

Son düzenleme:
Fıratcım senin gibi bu işlerden anlayan bi kardeşimin hayatımda olması beni çok mutlu ediyor...aynı şeyi sen söyleyebilirmisin bilmem...:)yav uyurken sessize alsana şu meret telefonuda rahatsz etmiş olmayım..:pale:

Fıratcım senin gibi bu işlerden anlayan bi kardeşimin hayatımda olması beni çok mutlu ediyor...aynı şeyi sen söyleyebilirmisin bilmem...:)yav uyurken sessize alsana şu meret telefonuda rahatsz etmiş olmayım..:pale:

Aaa sen aradın dimi :mrgreen: Aradığını hatırlıyorum da ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum :mrgreen:

14ooo:queen:
Bmp derken paintle falan mı uğraşıyorsun yoksa Ps de yapıyorsun değil mi

PS'de yapıyorum, Paint çöküyor :)

Evet 2. harita da bitti, 8 parça, RAR'lı hali 71.5MB tutuyor, açılınca 3GB, 8 parçanın birleşik çözünürlüğü 60.000x30.000 piksel (1800 Megapiksel!) :queen::queen: Rapidshare'e atıyorum şimdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar