- Konu Yazar
Öncelikle selamün aleyküm diyelim. biliyorum forumda binlerce hyosung gt250r ile alakalı bilgi var ve ben hepsini teker teker okudum araştırdım. yaklaşık 1 yıldır 250cc bir motorsiklet alma düşüncem var ve abartısız hergün bilgisayarı sadece motor araştırmak için açıyorum desem yeridir. benim şöyle bir durumum var 1 yıllık ısrarlarımdan sonra babam tekrar motorsiklet almayı kabul etti ve ben alacağım bu motoru en az 2,5 3 yıl yani üniversitem bitene kadar kullanacağım. araştırmalarım sonucunda hyosung gt250r'ı beğendim fakat bana gerçekten sağlamlığı çok önemli ve baımı ağrıtmayacak bir motor lazım. çünki gecen sene kanuni ronny s150 kullanıyordum ve 2 günde bir ustanın yanından cıkamaz olmuştum. en sonunda da sattım zaten. beni o motor neredeyse motor sevdamdan soğutmuştu.
neyse sonuç olarak tecrübeme sıra gelirse 1 yıllık a2 eğliyetim var. 1 yıl 10000 km scooter tecrübem var be 100-200 km vitesli motor tecrübem var (yani vitesli motor tam olarak bilmiyorum)
250cc bir motorla vitesliye başlamak istiyorum cünki cok arastırdım ve 125lik bir motor bir süre sonra sürülmez bir hale geliyor ve yetmediğini okudum ve dinledim. öyle hız meraklısı bir adam değilim efendi işi motorumu sürerim zaten motoru sürekli sahill kenarından yavas yavas gezilerim için kullanırım.
Bana bir fikir verin üstadlar şimdi ben hangi markayı ve modeli secmeliyim.. nasipse 2 3 hafta sonra motoruma kavuşacağım. ve kafam çok karışık ben herşeyi bu siteden ve sizlerden öğrendim o yüzden sizlerin fikri benim için çok önemli..
neyse sonuç olarak tecrübeme sıra gelirse 1 yıllık a2 eğliyetim var. 1 yıl 10000 km scooter tecrübem var be 100-200 km vitesli motor tecrübem var (yani vitesli motor tam olarak bilmiyorum)
250cc bir motorla vitesliye başlamak istiyorum cünki cok arastırdım ve 125lik bir motor bir süre sonra sürülmez bir hale geliyor ve yetmediğini okudum ve dinledim. öyle hız meraklısı bir adam değilim efendi işi motorumu sürerim zaten motoru sürekli sahill kenarından yavas yavas gezilerim için kullanırım.
Bana bir fikir verin üstadlar şimdi ben hangi markayı ve modeli secmeliyim.. nasipse 2 3 hafta sonra motoruma kavuşacağım. ve kafam çok karışık ben herşeyi bu siteden ve sizlerden öğrendim o yüzden sizlerin fikri benim için çok önemli..