çok hastayım :((

Arkadaşlar evde istihrat ediyorum :pale:çok halsizim ayrıca bağırsaklarımda gaz sancım var bir türlü çıkaramıyorum, ve ishalim :salut:çok acım var doktora gidip acile çıktım :silent:yediğim birşeyn dokunduğunu söyledi :silent:dün tavuk döner ve ayran yemiştim, acaba ondan olabilirmi? bu beni kıvrandırıyor gecenin bir yarısı yatağımdan kalkıp sık sık tuvalete koşuyorum :salut:ne kadar kötü bir hastalık hepnize iyi günler ve sağlık dolu günler dilerim.

ALLAH KİMSEYE HASTALIK GÖSTERMESİN ::155::::155::

ishal olup gazı kendine saklaman ilginç gerçekten...geçmiş olsun..tavuk döner ayran combosunda ucuza kaçmış olabilir misin? gerçi farketmiyo dokununca herşey dokunuyor...

ishal olup gazı kendine saklaman ilginç gerçekten...geçmiş olsun..tavuk döner ayran combosunda ucuza kaçmış olabilir misin? gerçi farketmiyo dokununca herşey dokunuyor...
yani erro bende anlamıyorum ya :pr: çok kötü :salut: yediğimde biraz ucuza kaçtım:pr: o dokundu kesin..

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------

geçmiş olsun abi inş. en kısa zamanda toparlarsın
sağol koçum tşk ler :p abi demene gerek yok belki ben senden daha küçük olabilirim. :wiinkk:yaşım 19

Gecmis olsun .
Hic hayirli bir konu acamicakmisin arkadas. Hep basin belada :)

Gecmis olsun .
Hic hayirli bir konu acamicakmisin arkadas. Hep basin belada :)
sağol ama buların başıma gelmesini bende istemem :silent: allah kimseye hastalık göstermesin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------

Zehirlenmişsin. Geçmiş olsun. Serumu yedim mi birşeyin kalmaz.
serum vermedi doktor :silent: sadece reflor denen bir kutu hap verdi. :silent:ama hala geçmedi.

bir akrabamda tavuk dönerden zehirlenmişti. Seninkide ondan olabilir. Bitiremedikleri dönerleri ertesi gün satıyolar. Geçmiş olsun.

hocam dışkıyı tahlil yaptırdın mı bende öyle olmuştum geceyi tuvalette sabahlamıştım, sonra gittim hastaneye dizanteri olmuşum :(

Mersin İl Temsilcisi
rezene kanatıp iç, patates haşlaması ve yağsız pirinç pilavı ile yağsız yoğurt yemeni tavsiye ederim...

geçmiş olsun :)

hem ishalsin hem dışarı çıkamıyorum demişsin yani ishali olan birinin bol bol dışarı çıkarması gerekir ilginç :cherry:

Ercyfurly doğru yazdım mı bilmiyorum ama okunuşu ercifür diye. Ben ne zaman ishal olsam günde 3kez 2şer hap alıyorum (100mg lık olandan) akşamına düzelmiş oluyorum.

Ama eğer tavuk dönerdense muhtemelen bağırsaklarında parazit var ve doktorun sana ayrıca antibiyotik de yazmış olması gerekir. Eğer yazmamışsa acildeki doktor pek tecrübeli olmayabilir ondan konusunda uzman iyi bir doktora tekrar gitmeni öneririm.

Not: bol bol patates ve tuzlu ayran içmeni akşamları yatmadan maden suyu içmeni öneririm yoksa mineralsiz tuzsuz ve susuz kalan vücut çok zarar görür bayılmalar meydana gelir. Bol bol su içmeyide ihmal etme

Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyi olursun

bir akrabamda tavuk dönerden zehirlenmişti. Seninkide ondan olabilir. Bitiremedikleri dönerleri ertesi gün satıyolar. Geçmiş olsun.
evet haklısın kesin tavuk dönerdim zehirlendim ben :silent: çok sağol

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------

rezene kanatıp iç, patates haşlaması ve yağsız pirinç pilavı ile yağsız yoğurt yemeni tavsiye ederim...

geçmiş olsun :)
faydalı bilgiler verdiğin için çok tşk ederim yürekçe :)

hem ishalsin hem dışarı çıkamıyorum demişsin yani ishali olan birinin bol bol dışarı çıkarması gerekir ilginç :cherry:

Ercyfurly doğru yazdım mı bilmiyorum ama okunuşu ercifür diye. Ben ne zaman ishal olsam günde 3kez 2şer hap alıyorum (100mg lık olandan) akşamına düzelmiş oluyorum.

Ama eğer tavuk dönerdense muhtemelen bağırsaklarında parazit var ve doktorun sana ayrıca antibiyotik de yazmış olması gerekir. Eğer yazmamışsa acildeki doktor pek tecrübeli olmayabilir ondan konusunda uzman iyi bir doktora tekrar gitmeni öneririm.

Not: bol bol patates ve tuzlu ayran içmeni akşamları yatmadan maden suyu içmeni öneririm yoksa mineralsiz tuzsuz ve susuz kalan vücut çok zarar görür bayılmalar meydana gelir. Bol bol su içmeyide ihmal etme

Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyi olursun
yani bende anlamıyorum tuvalete çıkma hissi duyuyorum ama çıkaramıyorum :silent: çıkarsamda az miktarda ve ıkınarak oluyor, bağırsaklarımı tam boşaltamıyorum, sadece reflor diye kapsül verdi antibyotik vermedi, geçmesse uzman doktora gidicem, mesela şu an iyiyim gaz sancısı yok...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:30 ----------

hocam dışkıyı tahlil yaptırdın mı bende öyle olmuştum geceyi tuvalette sabahlamıştım, sonra gittim hastaneye dizanteri olmuşum :(
yok yaptırmadım dizanteri nedir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar