cok garip bir olay

selamın aleyküm üyeliğimi unutmuşum yeni hesap açtım aklıma takılan bir şey oldu onu sormak istiyorum.Motoruma binmey gittiğimde koltuk ıp ıslaktı ama kenarlarında 1 damla bile ıslaklık yoktu özellikle üstüne bir şey sıkılmış su değil yağ gibi bir şey 2 saat içinde nasıl böyle bir şey oldu anlamadım silmeme rağmen geçmedi kayganlığı bunu hangi zihniyet ne için yapmıştır ne olabilir çok merak ettim paylaşmak istedim

Kokuyosa kedi işemiştir.
Yada sizi sevmeyen biri bişi dökmüş.
Hiçmi geçmedi?

selamın aleyküm üyeliğimi unutmuşum yeni hesap açtım

Aleyküm selam, hoşgeldin tekrar. Arada bir soru sormak ya da başına gelen bir şeyi yazmak için üyelik açarsan bu durum normaldir :)

aklıma takılan bir şey oldu onu sormak istiyorum.Motoruma binmeye gittiğimde koltuk ıp ıslaktı ama kenarlarında 1 damla bile ıslaklık yoktu özellikle üstüne bir şey sıkılmış su değil yağ gibi bir şey 2 saat içinde nasıl böyle bir şey oldu anlamadım silmeme rağmen geçmedi kayganlığı bunu hangi zihniyet ne için yapmıştır ne olabilir çok merak ettim paylaşmak istedim

Birileri ayağını kaydırmaya çalışıyor anlaşılan. [ daha doğrusu başka bi yerini ;) ]
Bir bez parçası veya ıslak mendil de olur, üzerine bir miktar benzin dök ve koltuğu silmeyi dene...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar