- Motosikleti
- Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
- Konu Yazar
başlıkda da yazdıgım gibi çok fazla içecek tüketiyorum...
2 ocak da KKTC ye geldim...
şuan evimde olan 28 tane 2,5 litrelik pet şişe var...belki 4-5 tane de huni amaçlı kesmişimdir...
15 tanesi coca-cola...
gerisi çamlıca gazoz-cola turka-fanta...
20 ye yakın 1 litrelik meyve suyu...
3 haftadır da her akşam 330 ml lik enerji içeceği...önce yada sonrası gene muhtelif içeceklere devam...
ayrıca bahçemde limon agacı var...3 günde 2,5 litrelik limonata yapıp içiyordum...belki 25 defa 2,5 litrelik limonata yapmışımdır...
limon bitti bizim iş yattı :salut:
akşam 5 de işden gelince yemek felan faslından sonra bilgisayar başına oturuyorum ve uyuyana kadar allah ne verdiyse götürüyorum...yanında kuruyemiş-cips...kendi patlattıgım mısır...
çok mu abartıyorum...cebime verdiği zararı geçiyorum...
sağlığıma bir zararı olur mu acaba...
günlük içilen sigara ve alkolden daha zararlı olmadıkları kesin...kendimi böyle kandırıyorum...
bunların fiyatlarına gelirsek...
TR den daha pahalılar...coca-cola 4.65...diğerleri 20-25 kuruş düşük...
ayrıca hafta 1 yada 2 defa da 2-3 bardak votkacık içerim...:cherry:
yanıma birisi olursa onun da m...kunu çıkartıyorum...tabi bunun konumuzla alakası yok...bunu karıştırmayalım lütfen:queen:
2 ocak da KKTC ye geldim...
şuan evimde olan 28 tane 2,5 litrelik pet şişe var...belki 4-5 tane de huni amaçlı kesmişimdir...
15 tanesi coca-cola...
gerisi çamlıca gazoz-cola turka-fanta...
20 ye yakın 1 litrelik meyve suyu...
3 haftadır da her akşam 330 ml lik enerji içeceği...önce yada sonrası gene muhtelif içeceklere devam...
ayrıca bahçemde limon agacı var...3 günde 2,5 litrelik limonata yapıp içiyordum...belki 25 defa 2,5 litrelik limonata yapmışımdır...
limon bitti bizim iş yattı :salut:
akşam 5 de işden gelince yemek felan faslından sonra bilgisayar başına oturuyorum ve uyuyana kadar allah ne verdiyse götürüyorum...yanında kuruyemiş-cips...kendi patlattıgım mısır...
çok mu abartıyorum...cebime verdiği zararı geçiyorum...
sağlığıma bir zararı olur mu acaba...
günlük içilen sigara ve alkolden daha zararlı olmadıkları kesin...kendimi böyle kandırıyorum...
bunların fiyatlarına gelirsek...
TR den daha pahalılar...coca-cola 4.65...diğerleri 20-25 kuruş düşük...
ayrıca hafta 1 yada 2 defa da 2-3 bardak votkacık içerim...:cherry:
yanıma birisi olursa onun da m...kunu çıkartıyorum...tabi bunun konumuzla alakası yok...bunu karıştırmayalım lütfen:queen: