çok düşünme az yaşarsın

hızı,adrenalini,eğlenmeyi seven herkese slm........... ben izmirdenim yaş 18 üniversiteye hazırlanmaya çalışıyorum vs vs

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin ama sen zaten bu konuda başlık açmamışmıydın?Neyse genede aramıza tekrar hoşgeldin:rendeer:Bende 18 yaşında İzmirde ve Öss ye hazırlanıyorum,çok ortak noktamız var sanırım:) Dersane felan var mı?

beyza' Alıntı:
hızı,adrenalini,eğlenmeyi seven herkese slm........... ben izmirdenim yaş 18 üniversiteye hazırlanmaya çalışıyorum vs vs

hoşgeldin arkadaşım. üniversiteye hazırlanmaya çalışmaktansa hazırlansan iyi olur. :bounce:

başlık aynı kişi aynı.
hosgeldın aramıza :rendeer:
oncekı gun actıgın baslıktan devam etsen daha iyi olmaz mı ?

beyza' Alıntı:

Daha zaten kaç ay var sınava!Seni şimdi hazırlanmaya çalış,sonra da hazırlanmaya başlarsın.
Hoşgeldin.:rendeer: Sınava da hazırlanmaya hemen başla,bu donemlerde zaman çok hızlı akıp,geçiyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bısı anlamadım:p

hoş geldin dostum karşıyaka dan selamlar toplantılarımıza bekleriz, ayrıca hız felakettir aman dikkat.
sevgi ve saygıyla kal.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

hoş geldin, inş. kazanırsın istediğin bölü mü. bazı konularda çok bazılarında ise dengeli düşünmek lazım. herşey yerinde güzel değil mi. tekrar hoş geldin

hoşgeldin!!!!:...

bende sınavlara hazırlanıyorum inş. kazanırsın(kazanırım) istediğin(istediğim) bölümü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar