çok desprate...

:salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

evet artık son noktaya ulaştıımı düşünüyorum
dün gece rüyamda kendimi motora binerken gördüm

hyosung gt250r dı sanırım 600F de olabilir ( :silent: )
rüyamda bile motoru ilk kez kullanıodum
biraz gittim birinci viteste sona vits deiştirmeyi denedim (bilmiyorum ya)
aa çok güzel deişti hemde süper geçti 2 ye
ya biraz gaz veriyim ddim oda super 3-4 derken
bi baktım yolda gidiorum arabalar filan (gece)
yüzümde inanılmaz bir gülümseme nerdyse ağlıyorum..içimden zıplamak hoplamak gelio ama motorun üstündeyim yapamıorum

gittikçe içimdeki çoşku daha da artıyo o yüzden gittikçe gidiyorum...

v ondan sona hiç gelmsini istemdiğim an geliyo yawaş yawaş uyanıorum
gözümü açıyorum ama aslında istemiyorum uykuya dvam etmek istiyorum sonsuza kadar ( bu yazıyı yazarken nerdeyse ağlıcam yani o kadar)
deniyorum gözümü kapamayı ki devam etsin bu güzel rüya

en sonunda (14 saat uyuduuum için) uyanmak zorunda kalıorum (beyin artık uykuya yeter ulan dio)

kalktım bi sigara yaktım o kadar üzgünümki uyandııma
hala etkisindeyim ...
sürekli aynı şeyi düşünüyorum bea
büyüklerimi ikna edemediğim (kendi paramı kazansam bil izin wermezler) için kesinlikl hayır ddikleri için parayıda kendim biriktiriyorum onlara da söyliymiorum hatta motoru aldıktan (işallah) sona bile gizli tutmayı planlıorum...

bi türlü denkleştiremedim ne parayı ne zamanı
ehliyet kursuna gitmek için bile zamanım yoq
....
paylaşmak istedim walla içim rahatladı

[( klavyde e ler zor basıyo çok desperate olcak konu başlığı =D)]

cuan kardeş yapılacak olan toplantılara gezilere katıl.. icindeki cosku artar kötü seyler silinir.. hem bizde senin gibi kalpten motorcu bi arkadası tanımıs oluruz...
rüyalar rüyalarr :) guzelmişş... cidden motosiklet kullanırken adamın suratında gülümseme oluyo ;)

bende hep bu tür rüyalar görüyürumm hep motosiklet sürüyorummm ama lamayacağım sanırım alsam bile trafiğe çıkamam çünkü kamyonlardan otobüslerden acaip korkuyorumm. atrçıyken bile bazen çok korktuğum oluyo. o yüzden hep düşünüyorum acaba motosiklet alsam mı almasam mi die:(

bu arada cuan umarım istediğin gibi bir motorun olur

Aman KARAKIZ ; benden sana tavsiye , artçı olmaktansa kendi kullandığım motorumla kamyonlara çarpmayı tercih ederim.Çünkü ne geliyosa , hep artçının başına geliyo. :)

viper_1 ozaman ben hiç motor almayayımmm yaw ii ce korkmaya başladım :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi burgmanim olsun dünya karşımda olsun:silent:

14 saat sürmüşsün yetmez mi, ne doyumsuz adammışsın :)
tez zamanda motoruna kavuşman dileğiyle :rendeer:

Bende geçen gün ttopchu arkadaşımızın Masai grande eagle ına bindim:cherry:
Ama biraz enteresan oldu..Küçük parkta gece bira almaya çıkmışız arkadaşla.Baktım güzel bir cruiser duruyor,sonra bir baktım bizim bölümden ve aynı zamanda siteden tanıdık( gerçi o beni o gece tanıdı ama olsun)
Yanına yaklaştım ben dedim mesut hani bölümden,cıkaramadı sonra dedim skyline motosiklet.net ten o zaman hatırladı..Biraz muhabbet falan ettik,sonra binebilirmiyim dedim,sağolsun bin dedi:cherry:
Motor olduğu yerdeydi ve ben 1 dakika falan oturdum üstüne ama nasıl mutlu oldum anlatamam:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:
Hatta eve gidip arkadaşlarla oturduğumuz bütün gece boyunca suratımda eblek bir gülümseme vardı::xblink:: ::xblink:: ::xblink:: ::xblink::

KARAKIZ' Alıntı:
bende hep bu tür rüyalar görüyürumm hep motosiklet sürüyorummm ama lamayacağım sanırım alsam bile trafiğe çıkamam çünkü kamyonlardan otobüslerden acaip korkuyorumm. atrçıyken bile bazen çok korktuğum oluyo. o yüzden hep düşünüyorum acaba motosiklet alsam mı almasam mi die:(

bu arada cuan umarım istediğin gibi bir motorun olur

Benim motorum senin de motorun zaten, gel İstanbul'a da artık öğreticem sana kullanmayı. Ondan sonra trafiğe çıkıp çıkmama kararı sana aittir küçük hanımım benim. :rendeer:

ben de rüyamda bisikletle haraketler yapmıştım...

böyle etraf kalabalık falan... hayret ama ben çekinmiyrm... şu ön teker nası kalkıyor diyrm... bi iki uğraşıyrm beceryrm :) sonra komple arkayı da çekmeyi deniyorm oluyor... bi özgüven geliyor... tek teker yapim diyrm... onu da yapıyrm... ya hepsi ne kadar rahatmış süperim yaaa diyorum :bounce: rüyadayım tabi hala... en son uçuyrdm... hani kaykaycıların kuyu benzeri duvarın sonuna gelince böyle uçup hareket yaptıkları gösteriler vardır... ben de oralarda uçuyrm işte... ama işin ilginci hareketleri nası denediğimi de hissettim rüyada... çabaladım yani, her şey bi anda olmadı ama oldu... öyle mutlu olmuştum ki... sabah uyandığımda bugün denicem bakalım nası olacak, kolay ya çok abartyrm ben dedim :cherry: kış günüydü ve kar yağmıştı :salut: bebek parkında karların içinde önteker kaldırmaya çalışydm...:queen: :queen:
ne yazık ki rüyadaki gibi olmadııııı :pale: :pale: :pale: ... olsun bikere yaptım ya hepsini, rüyada da olsa gam yemem :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar