çok dertliyim araba kapılarından

bu 3 etti birgün götürecem bir kapıyı 1 porsch bir audi a4 bügünde bi kargo aracı abi trafigin ortasında kapı acıyor adamlar böyle birsey olamaz audinin kapısına vurdugumda eldivanım yoktu takmamıştım parmagı nerdeyse kopartıyordu. zor çektim ellerimi yinede kesildi (kapı haşat)biraz hele porsch ta kafamı kapıya vurdum resmen birde yawas gidiyorum kask olmasa suratımı düşünemiyorum bügün adam trafikte açtı kapıyı zıpladı yola bastım frene tam motorun önüne inde bi an sapıttı kapıyla motor arasında kalacaktı da allah işte yavaş gidiyordum .

valla benim motosikletimde çiftli seger marka korna takılı oldugu için daha kapı aralandığında cartlattığımda geri kapandığı için kapılar sorun yok :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.
Bu her zaman hepimizin başına gelen birşeydir. Bu yaz sıcak yüzünden benimde eldiven takmadığım bir gün g.zekalı taksicinin, g.zekalı yolcusunun yüzünden Çırağan'da parmağımı koparıyordum neredeyse. Aralarda olduğum herzaman bunu düşünerek temkinli olmaya gayret gösteriyorum. Tarama yapmak gerek.

demek ki neymiş.... arabaların arasında fazla zıplamıyacaz :) düşüncesiz insanların bu tarz haraketlerine maruz kalmıyacaz....şaka maka mümkün olduğunca 2 şerit arasında gitmeden kurallara uygun kullanmamız gerekiyor ki diğer araçlar bizi normal araç statüsüne koysunlar, şeridimizde giderken arkamızdan korna çalıp çekilsene, kaldırımdan gitsene demesinler, hata biraz da bizde arkadaşlar....!!!!!!!

dogru kardes ıst da zor bılırım yapacak pek bırsey yok ortadan da gıtsen ortada da bırısı kapı acıyor bır gun sol serıtte gıderken hemen yanımda taksıcı serıtın cızgısının ustunde gıdıyordu bana motor ıcın ancak bosluk vardı yol benım adam benı goruyor dıkız aynasından bakıyor ben genelde dıkız aynalarında sofor ne yapıyor dıye bakarım :) gore gore kapıyı actı tukuruyor yere dusurecektı benı el kol hareketı yaptım yanına gelınce mal mal suratıma bakıyordu dengesız dua etmekten baska care yok gıbı gecmıs olsun

asm

Bazı arkadaşlar görüyorum. Park eden ve trafikte seyreden arabaların arasından nispet yaparcasına hızlı geçiyorlar.

Allah büyük konuşturmasın ama ben bazen 20 km/h hızla bile, park eden ve trafikte seyreden araçların arasından geçerken "biri kapı açsa duramam herhalde" diyorum. Fazla titizlik trafiği çekilmez yapar ama trafikte kendini bile düşünmeyen insanların olduğu bir ülkede bu birilerinin başkalarını düşüneceğini pek sanmıyorum.

Otobüslerin,dolmuşların,taksilerin sağından geçerken aman dikkat.

Otobüsçü durakta yolcu indirmez ve sende durağa daha var dersin ama çarpma ihtimalin olan yolcu otobüsçünün yakını olmadığı için bu onun vicdanını hiç sızlatmaz!

Dolmuşçuların zırt pırt durup kalkması dillere destan zaten. İstanbul'da bu durum daha fena! (derlerdi de inanmazdım)

Sıkışık trafikte yavaş yavaş aralardan giderken,başka bi motosikletin uçarcasına geçip,arkasından edilen küfürleri duyuyorum,gerçektende utanıyorum...

kaza yapınca bide suçlu duruma düşersin... inicen kafasını kırıcan bu heriflerin :cat:

yalan yok anlayışlı insanda çok bu kapı mevzusunda temkinli oldugum için dikiz aynasına bakıp inen kapıyı yarım açıp bakanda çok taxsicilere halk otobüslerine onlara bişey demiyorum ist.trafigi onların zaten

bnde çok çektim ama yapıcak çokta bişi yok aslında..eğitimsizlik..stres, acelecilik...

aslında aksine gaza basıp adamın kapısını yerinden sökecen daha iyi olur :D

29 Ekimde minibüs cad. kilit...sağdan sağdan artçımla beraber 70-80 qidiooruz...carrtt die duran kamyonet kapıyı bi açtı...ben kıwrak bi hareket ile kurtardım...ama bi dahakine bu kdr şanslı olamayabilirim...ki ben sağdan qiderken hep duran araçların aynasından içeri bakarım...içlerinde biri oturuyormu diye...

aman dikkat bu konuya...önemli !

bu 3 etti birgün götürecem bir kapıyı 1 porsch bir audi a4 bügünde bi kargo aracı abi trafigin ortasında kapı acıyor adamlar böyle birsey olamaz audinin kapısına vurdugumda eldivanım yoktu takmamıştım parmagı nerdeyse kopartıyordu. zor çektim ellerimi yinede kesildi (kapı haşat)biraz hele porsch ta kafamı kapıya vurdum resmen birde yawas gidiyorum kask olmasa suratımı düşünemiyorum bügün adam trafikte açtı kapıyı zıpladı yola bastım frene tam motorun önüne inde bi an sapıttı kapıyla motor arasında kalacaktı da allah işte yavaş gidiyordum .

sende amma kerametsizmişsin ya :) 3 kerede olmaz ki ben bi kere polis otosunun kapsına giriyodum ama motoru nası yatırdım kurtarıcam die zor yırttım ben bi kere öle taksiden inerken kapımı hızlıca acmıştım bisikletli cocuk kapıya gömülmüştü o günden sonra çok dikkat ederim inş sende 4lemezsin

29 Ekimde minibüs cad. kilit...sağdan sağdan artçımla beraber 70-80 qidiooruz...carrtt die duran kamyonet kapıyı bi açtı...ben kıwrak bi hareket ile kurtardım...ama bi dahakine bu kdr şanslı olamayabilirim...ki ben sağdan qiderken hep duran araçların aynasından içeri bakarım...içlerinde biri oturuyormu diye...

aman dikkat bu konuya...önemli !

ben elimden geldiginde sag dan sollama yapmamaya calısırım çok sakat söförler saglarına pek dikkat etmiyolar emniiyet şeridide giripte öle gaza asılanların sonu belli aman dikkat

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artık ne söylicğimi bilmiyorum hemen hemen hepimiz aynı dertten müzdaripiz
ama karşı taraftan bişey beklememeliyiz kimse bizim hayatımızı bizler kadar
düşünmüyor duran araçların yanından geçerken birazdaha temkinli olalım arkadaşlar. .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar