Çok canım sıkkın içim daralıyor

arkadaşlar bu akşam çok canım sıkkın ya içim daralıyor moralim bozuk :salut:ne yapsak acaba

Walla hiç bişi yapacak halim yok.. Üstünkörü okuyup geçiyom herşeyi hiçbişi avutmıyo gece turu tek başına sıkar şimdi... Aşıkmıyım neyim...
offffffff..... Bütün ama bütün forumları mail hesaplarını açtım ama okumak için diil sıkılıyooom...

motorunun arkasına iple bi teneke bağlayın şehir turuna çıkın ne sıkıntı kalır nede dert :queen:

valla benimde bu akşam içim sıkılıyor.. ne yapsak ne etsek.. benzin parasıda kalmadı..:pale:

sebepsiz daralma içerisindeyim bu gece kendimi pokere verdim big bet all in 6 ayda kazandığımı bu gece vericem....

Anladım babam yamuk yaptı yok yere arabamı harcadım sinirden yine yamuk yaptı şimdi kendimi harcıyorum...
Hayat reklamlarla dolu bize göstersede elletmiyo bee...

bırak pokeride cık bir 15dakka Yarım saat motosikletinle gez Biraz rüzgar yiyince açılırsın Her derde devadır kendileri (motorcular için geçerli) :) Dur bide ben bakıyım şu poker sitesine. Neyin nesi kimin fesidir. Belkide kazanırsın Moralin yerine gelir paraları görünce:queen:

hiç sorma binimde sıkıntım var ama benimkinin sebebi var motoru tamire verdim silindir büyütüyorum yani modifiye için motoru aldığımdan beri (yaklaşık 1.5 yıl) motorsuz ilk günüm ve yarın pazar arabamaya dayanacağız artık

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sıkı can iyidir kolay kolay çıkmaz :queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Küçükken evde anneee canım sıkılıyo diye cıyaklardık annemde böyle söylerdi :cherry:

Çok hoşumuza giderdi tabi :pr:

Gerçi bu konu daha önce verilmişti :queen:

Başlık açmadan önce daha önce bunalan daralan olmuşmu bi bakar insan demi :queen:

Beni öldürün neşelenin :p

ahahaha batırcaz derken çaktık voleyi arkadaşlar tek elde kaldırdım milleti piskopatlık bazen işe yarıyor :queen: moralim düzeliyor yavaş yavaş :p

GKN

motürüm varken darlandıım zamanlar geceleri 2 den soora çıkar gazlardım
çok ii gelirdi..
hem rahatlıyosun
hem de üşümenin tadına varıyosun bu sıcakta
geldiğindede kendini yorgun hissedip direk yatağa..:cat:

Bende sıkkınım.Motorla gezdim geldimde.Hala sıkılıyorum:pale: Sıkıl sıkıl suyum çıktı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar