Çok acil.

Arkadaşlar merhaba,
Acil olarak B rh + kan ihtiyacı bulunmaktadır.
florance nightingale çağlayan hastanesinde bir hastaya lazımdır.Kan verecek kişinin mutlak olarak erkek olması gerekmektedir.
İletişim no : 0532 208 05 45
Mustafa Arslan

Öncelikle hastanıza geçmiş olsun. Allah hastanıza acıl şıfalar verirken sizlerede yardımcı olsun. Hastane köşerinde çok gezdiğim için sizleri iyi anlıyorum.
Kan gurubum O Rh + . Size uygun olmuş olsa bulunduğum mesafeyi düşünmez gelmeye gayret ederdim.

Sitemizin yardımsever ve dinamik gençlerinin bu çağrıya duyarsız kalmayacaklarına inanıyorum.
Kan vermek can vermek kadar kutsal bir yardımdır. Ayrıca kan veren kişinin kanında yenilenme oluştuğu için kendisine de fayda sağlamaktadır.

Haydı arkadaşlar... Kan anonsu yaptıran arkadaşlarımızın yerine yarın birgün bizlerin bir yakını veya kendimiz olabiliriz.
Ayrıca Florans Naytingen Hastanesinde Kan alan çok cici hemşireler var. Gençlere duyurulur. Benden söylemesi..

Negatif olsaydı ben de hemen gelebilirdim, iş yerime de yakın. neredeyse yürüme mesafesinde.. Acil şifalar dilerim. Moderatör arkadaşların konuyu kırımızı bölüme taşıyacaklarını düşünüyorum.. Geçmiş olsun..

Arkadaşlar,
İlginize çok teşekkür ederim.
Kan bulunmuştur.
Allah şifalar ihsan eylesin.

acıl sıfalar, sadece bu sıtede paylasmayın, face dahıl bır cok sıtede paylasıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar