Çok acil yardım

Moderatör
Çok acil yardım, help, acilll gibi konu başlıkları ilgi görmez. Çünkü içeriği belli değildir. Zaten forumda da böyle konu başlıkları ile konu açılması belirttiğim sebeplerden dolayı yasaktır. Konu SLR 650 olduğu için ve kolay bilgi edinemeyeceğin bir motor olduğundan cevap vereyim sorularına.
1 yıl kadar SLR 650 kullandım. Ortalama hızı 160 km, yakıtı 6-7 litre arası, tek silindirli dolayısıyla torku yerinde bir makinadır. Tek silindirli olduğundan biraz titreşimlidir. Parçasını yurtiçinde bulamazsın. Yurtdışı online alışveriş sitelerinden bulabilirsin. Benim kullandığım SLR yağ yakmaya başlayınca, Almanya'dan remzi abi sağolusun 1 hafta içinde segmanı yollayınca bizde değiştirip sorunu çözmüştük.
Kısaca alınıp binilebilecek, güzel keyifli bir motosiklet SLR, fakat satmak isteyince alıcısını bulmak zordur.

kardesım sana sadece sunu soyleyım alınca en son sahıbı sen olabılırsın. zaten bu yuzdende satıcı sana takas teklıfı gondermıs olabılır. ( satamadıgından )

İlerde satarken çok zorlanabilirim yani kısaca böyle bi motor sanırım keşke tutulmuş parçası bulunur bi motor olsaydıda kaçırmasaydım ama makinede olsa parça sorunu varsa pek yanaşamıyorum beni yazın sonuna kadar idare edicek bi motor olsa 250lilik falan şimdilik elimde 2lira para var motorumun üstüne verebilceğim yazın sonuna doğru yüklü miktarda para geçicek elime cbr 600f alıcam inşallah allah nasip ederse yazın sonuna kadarda idare edicek bişey olsa mcxim daha sıfır güzel motor ama yazın işte bizimkilerle uzun yola giderken sorun olucak kesin yavaş kalıcam sırf bu yüzden 140-150 stabil gidicek bi motor olsa ayağımın altında yazın sonuna kadar dayanması daha kolay olurdu :) nisan gibi zaten mcx ile antalyaya doğru gidicem motorla yol yapmadanda değiştirmiyim bari :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar