Çok acil mürekkep lekesi

Arkadaşlar az önce ellerim siyah pilot kalemin azizliğine uğradı heryer mahvoldu ellerimdeki leke çok kötü bulaştı çıkmıyor neyle çıakrtabilrim ÇOK ACİL LÜTFEN.

Birde halıya döküldü ne yapabilirim çok kötü oldu ya.:pale:

Ellerindekini asetonla çıkarabilirsin veya selülozik tiner ..Halı zor gibi :)

elinden nasıl çıkar bilmiyorum ama annen görmeden evden kaçsan iyi olur :cherry:

Zaten annem biliyor evde delirdim elime ne geçerse kırdım ettim en son kalemi kırdım heryer mürekkep elime şimdi boca edicem asetonu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kosla action işe yarar mı..Saçma olabilir kusra kalmayın..:silent:

Zaten annem biliyor evde delirdim elime ne geçerse kırdım ettim en son kalemi kırdım heryer mürekkep elime şimdi boca edicem asetonu.

Bu sözü unutma o zaman "öfkeyle kalkan,zararla oturur"

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 PM ----------

Aparat'da aynısını yazmış :)

@aparat
@tasarslan

ikinizde aynı kan grubundansınız aynı atasözü aynı anda:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu sözü de unutma sakla samanı gelir zamanı..:wiinkk: Ben kara mürekkep senden kara..:wiinkk:

Öyle oldu biraz çıkmıyor arkadaşlar ellerim çok kötü ya nasıl çıkıcam dışarı tamda pazartesi arkadaşla denize gidicektik onun kavgasını yapıyorduk salmıyorlar salsanızda salmasanızda gidicem dedim kavga çıkardım evi paramparça ettim kırdım döktüm off nasıl çıkar bilen yokmu bu mürekkep.???

Arkadaşlar cevap bekliyorum ellerim vahim durumda bir çözümü yokmu bu lekenin.

kızıma sordum ellerin için sıcak suyla cif'le yıkasın diyor epey fayda ediyomuş :cat:

geçer bir 2 günde bol bol prille yıka günde 3-5++ kez
erken çıksın diyorsan tiner aseton benzin kolonya bunlarla sürekli ellerini temizle ama pril de baya etkili olur

sen halıyı düşün:p

Ya yerim halıyı atarım oraya ufak bir halı tarzı birşey takılsın koltuğa bile bulaştı neyse sakinleştim biraz.:) Şimdi cif+sıcak su evresi.:(

Yahu arkadaşlar ne var bunda 2 arkadaş 120km mesafade denizi olan yere gidicez 3 gün kalıcaz(ehliyet sınavı var cumartesi ondan döncem:)) ne var yani güvenemeyecek salmıyorlarmış şimdide diyorlar nereye gidersen git hemen git diyorlar(annem) babamın haberi yok ulaşamıyorum yurtdışında Allah kahretsin ya insan gibi izin istedik olmuyor illaki kafam bozuk gidicem.

Ya yerim halıyı atarım oraya ufak bir halı tarzı birşey takılsın koltuğa bile bulaştı neyse sakinleştim biraz.:) Şimdi cif+sıcak su evresi.:(

Yahu arkadaşlar ne var bunda 2 arkadaş 120km mesafade denizi olan yere gidicez 3 gün kalıcaz(ehliyet sınavı var cumartesi ondan döncem:)) ne var yani güvenemeyecek salmıyorlarmış şimdide diyorlar nereye gidersen git hemen git diyorlar(annem) babamın haberi yok ulaşamıyorum yurtdışında Allah kahretsin ya insan gibi izin istedik olmuyor illaki kafam bozuk gidicem.

kızma annene onu ancak evladın olduğu zaman anlarsın bizler herzaman sizlerin iyiliğinizi düşünürüz bu benim çocuğum içinde geçerli biraz tedirgin olmuştur ben bu yaştayım annem hala aynı muameleyi yapıyor sakin sakin otur konuş illaki bir çıkış olacaktır :cat:

Şimdi diyeceksin benim yaşım bu kadar bana güvenmiyorlar..(sen aparatın sözünü dinle bence de)

Yok abilerim zaten ukala biri değilim daha 17 yaşındayım ama aklı başında biriyim gidicez arkadaşla 3 gün kafa dinleyip gelicez şımarıpta başımıza kötü bir hal getirecek durum yok gittiğimiz yer o kadar kötü bir yer değil neyse halledicez artık.

Bu arada cif+sıcak su+ sünger kazıdım bayağı işe yaradı azıcık kaldı akşama 1 kez daha yıkayacağım ama ellerim çok kötü acıyor yanıyor kafam acıyor bilgisayar kasasına kafa attım yumrukladım duvarı parmaklarda mosmor şişti mahvoldum.:)

şimdi ellerine elkremi sür yumuşasın ..

kasada ve duvarda hasar varmı :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar