Cok acil. Motor kiralamayla ilgili

arkadaşlar 2 arkadaşız. İstanbul izmir yapıcaz. Bisikletlerle gidelim dedik 2 günde anca gideriz bana uygun. Ama motor felan kiralasak yakmayan bişey. 100 km hızda yeter 90 felande dahada azı olur hatta. İstanbuldan idoyla felan mudanya yalova vs geçicez ordan gerisi motor (bisiklet hangisiyse) düşünüyoruz. En uygunu hangisi olur. Kiralıcaz. Yakmasın motor mümkünse benzini max 70 80 90 100 hız. Ybr 125 felan uygun diyorumda kiralasak parası felan bi fikir verin abilerim-ablalarım.. Cok fazla bütçemiz yok max 250 300 tl.. 2kişi toplam.. 4 günlük yeter sanıırım. 1 günde zaten istanbul-izmiri tamamlarız. gece orda kalırız sabah erkenden yola cıkıp istanbul. 2 3gün sanırım.

Geçmişken Bandırmaya geçin feribotla :)

arabada olur hocam :)
Tecrübe ve ehliyet var.

Max max 300 TL paramız var. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:03 ----------

Motor olarak 2günlük yeterli arkadaşlar yaklasık 600 700 km yapıcaz. Buna uygun öneriniz varmı fazla basmayan 100 120 , bana kalsa 600rr kiralıcazda tecrübe yok patlarız biyere.

Tecrübe ve ehliyet var.

Hocam Bişey Söylimmi,Şimdi hava soğuk bişey diyemem ama Yazın olsaydı Motosiklete yakşalma bile derdim Bisikletle seyahat öyle bir zevkli ki anlatamam He yol uzun yatacak yer yok o ayrı yazın Kenara çeki verip yatan ama kışın olmuyor işte :king:

gençler bisiklet candır yakıt yakmaz, ya da otobüs. Kiralama yaş...
Hocam Bişey Söylimmi,Şimdi hava soğuk bişey diyemem ama Yazın olsaydı Motosiklete yakşalma bile derdim Bisikletle seyahat öyle bir zevkli ki anlatamam He yol uzun yatacak yer yok o ayrı yazın Kenara çeki verip yatan ama kışın olmuyor işte :king:

Hocam peki araba kiralıcaz daha ucuza geliyor. Önerin nedir :)

Ben olsam motor kiralardim 125 lik motorlar 40 50 tl felan haftalik kiralamalar daha uygun bi dusunun derim tabi kask mont varsa

Tecrübe ve ehliyet var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:03 ----------

Motor olarak 2günlük yeterli arkadaşlar yaklasık 600 700 km yapıcaz. Buna uygun öneriniz varmı fazla basmayan 100 120 , bana kalsa 600rr kiralıcazda tecrübe yok patlarız biyere.

300 tl motorlar ido gidiş geliş anca feribot parası. Başka alternatifler düşünün. Eskihisardan 12 tl dolaşsanız 100 km fark var.

Kabaca benim hesabıma göre bu para az yakan motor sahibi olsanız bile anca yeter.

300 tl motorlar ido gidiş geliş anca feribot parası. Başka alternatifler düşünün. Eskihisardan 12 tl dolaşsanız 100 km fark var.

Kabaca benim hesabıma göre bu para az yakan motor sahibi olsanız bile anca yeter.

Biz 1 ay daha erteledik hocam , en iyisi biyerde calısayım 1 ay 2 ay , 1 1.5milyar felan bi para geçsin elimize kiralar dağ bayır gezeriz artık :)

Tecrübe ve ehliyet var.

Tecrübe ve ehliyet araba için değil mi? A2 var mı daha önce ne tarz motorlara bindiniz, en fazla kaç km yol yaptınız, toplamda kaç km yol yaptınız.... diye uzar gider bu....

yazın bisiklet en iyisi paran yoksa birde... Çıkın 3-4 arkadaş birbirinize destek olarak takılın...
Motor illaki yakar , birde o kadar para ile Allah korusun lastik patlar biriniz kaza yapar işin içinden çıkamazsınız.
Kiralamadada "Ayranın yok içmeye tahtırevanla gider sıçmaya" diye açık ve net konuşacağım.
En az günlük kira (günlük bak aylık değil...) 75-100 Tl olsa ve bu gavur kmde 10-15 kuruş yaksa sen hesapla...
Birde yeme içme barınmayıda ekle...

Para yoksa bisiklet (Velespit) iyidir...

Arada birbirinize kırılırsanızda şunu dinleyin :)

Bisiklet olabilir ama günde 50-70km arası yol anca katedersiniz, gerçekçi olmak lazım kondüsyonlu biri günde 100km yapar ama sonraki günlerde bunun acısı çıkar çok daha az yol yapar. Bide mesela 3 saat kesintisiz yokuş çıkacak bünye var mı sizlerde ? 18 yaşımdayken ankara elmadağa bisikletle çıkmıştım 3 km kadar bir mesafeyi 1.5 saatte falan katettim, neredeyse bisikleti elime alsam daha hızlı çıkıcam. Tabi kimse beni dağım dibine getirip bırakmadı öncesinde de 15 km yol yaptım epey yamaç tırmandım. Uzun yokuşlar her gün bisiklete binen birinin bile canını çıkarıyor. Her yokuşun bir inişi var ama kaç yokuş aşabilirsin bir günde onu düşünmek lazım.

Bisiklet olabilir ama günde 50-70km arası yol anca katedersiniz, gerçekçi olmak lazım kondüsyonlu biri günde 100km yapar ama sonraki günlerde bunun acısı çıkar çok daha az yol yapar. Bide mesela 3 saat kesintisiz yokuş çıkacak bünye var mı sizlerde ? 18 yaşımdayken ankara elmadağa bisikletle çıkmıştım 3 km kadar bir mesafeyi 1.5 saatte falan katettim, neredeyse bisikleti elime alsam daha hızlı çıkıcam. Tabi kimse beni dağım dibine getirip bırakmadı öncesinde de 15 km yol yaptım epey yamaç tırmandım. Uzun yokuşlar her gün bisiklete binen birinin bile canını çıkarıyor. Her yokuşun bir inişi var ama kaç yokuş aşabilirsin bir günde onu düşünmek lazım.

Küçükken iki redbul çakar 50-60 km yol yapardım pisikletle. :) ne günerdi be... Gençlik işte... Konya merkezden kampüse , oradan merama....
Köye bile gitmiştim 40-40 km... Geçenlerde yürüyerek 4-5 km yürüdümde öldüm öldüm bu kadarmı hamlamışız 1-2 yılın içinde... Tabi WC ye bile scooterla gidince :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar