Çok acil değil.. :)

Arkadaşlar merhaba..
Bir konuda fikir ve öneri beklemekteyim..
Yeni bir motor almayı düşünüyorum yeni Kawasaki KLZ1000 versys veya Kawasaki 636 30.yıl special edition

Şimdi durum şu; versys i çok beğendim ve istediğim bir motor fakat içimde sürekli bir ss de yatıyor fakat arada arkadaşlar ile uzun yolda yapmaktayım bu sebepten ss ister istemez insanı yoran bir motor..

Bende bu sebepten şu şekilde düşünüyorum versys alayım arada bir ss kiralarım tabiki hiç motor kiralamadım bu konuda da öneri beklemekteyim ama kafama takılan bir durum var motor kiraladık diyelim ben bununla sürat yapıcam hatta arkadaşlar ile piste girmek bile var planlar arasında..

Şimdi bildiğiniz gibi bir motorun lastiği epey bir meblağ tutuyor e ben piste çıkıcam gazlicam edicem lastik ister istemez gereğinden fazla eskiyecek bu durumda kiralama yeri ne yapar ne eder nasıl olur ?

Birde önerebileceğiniz bir motor kiralama yeri (burası güvenilirdir sorun çıkarmaz gibi) var ise link veya telefon numarası yazarsanız çok yardımcı olursunuz..

Farklı yok çizme konusunda da öneride bulunabilirseniz ayrıca teşekkür ederim..
iyi forumlar..

Kardes senin gibiler icin sporttouring uretiyorlar... Honda 1100 XX harika sport touringdir, gsxr 1300 nami diyer Hayabusa sport touringdir.. VFR 800 keza.. Fazer 800 bunlar SS gorunumlu uzun yol motorlaridir..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kle 1000 i çok yakından gördüm çok iri yarı ve hantal ve çok ağır. şehir içi için 650 daha iyi. 1000 gitmez şehiriçi. aralarrdan felan ama uluslararası 10 numrara 5 yıldız . tavsiye etmiyorum.

Cbr650F bile olur dediklerinize gore ama motor kiralama isine girmeyin mumkunse. Calinti motoru kiralarlar haberiniz olmaz, duzgun olan yerlerde cok pahali yapiyo zaten bu isi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar