çok Acil Ab Rh Pozitif Kan'a Ihtiyaç Var

Arkadaşlar bu (ab rh pozitif) kan gurubunda olanlar veya yakınlarımızdan aynı gurup kan'ı taşıyan varsa ve bağış yapmak istiyorsa insanlık namına yarın (Salı) sabahtan öğleye kadar İstinye Devlet Hastahanesinde kanını verebilir. Yaklaşık 2.5 yıldır değişik tarihlerde siz dostlarımdan, yakınlarımdan, tanıdığım yada tanımadığım birçok yardımsever insanlardan kan talebinde bulundum ve bugünlere kadar çok zorda olsa sizlerin sayesinde bişekilde hallettik. Hepinizden allah razı olsun. Bugün acil olarak babamı tekrar hastahaneye yatırmış bulunduğumuz için 2 ünite kan verilmesi gerekiyor. Çok zor bulunan bir kan gurubu olduğu için ancak yine sizlerin yardımlarıyla bulacağımı düşünüyorum.
İstanbul içinden kan verebilecek arkadaşı alıp tekrar aldığımız yere getirmek şartı ile sizlerden haber bekliyoruz.

İrtibat Tel : 05359271141-05332257402
:pale::pale::pale::pale:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
cbf150.net'e de mesajını koydum arkadaşım.umarım yakın zamanda bulursun aradığın kanı
benim kanım uysa hemen atlar gelirdim...

YA ınsallah bulunur ya cok gecmıs olsun ınsallah bulunur benımkıde uysa sıp dıe arıcam ...:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben yaklaşık 1 ay önce verdim.Ara vermeden kan vermek mümkün değilmiş.Yoksa seve seve gelirdim.

asm

Benim kan grubum uyuyor fakat Ankara'dayım

Acil şifalar diliyorum.

kardeş çok geçmiş olsun Kanım uysaydı elimden geleni yapardım.Ama gerekli yerlere ulaşmaya çalışacağım.

Allah hepinizden razı olsun. Umarım yarın sabah için bulabiliriz.Gerçekten bu defa çok önemli:pale:

MT üyesi Serhat diye bir arkadaşım mesaj atmış sanırım kan gurubu tutuyor adres ile ilgili sorun var herhalde.
İstinye Devlet Hastahanesi (Kan Merkezi) Beşiktaş yönünden Sarıyer yönüne gidildiğinde yani sahil tarafından Emirgan'dan sonra gelen yer İstinye.Zaten hemen sahilde kime sorsanız gösterirler ben irtibata geçicem şimdi. Kan verilme saatleri Sabah 09.00 ile 11.30 arası.

Son düzenleme:
Evet Arkadaşlar Önce Allah sonra siz Dostlarımın sayesinde Kan olayını çözmüş bulunuyoruz. İlgilenen ve ilgilenemeyen tüm dostlara sağlıklı günler temenni ediyorummmmmmmm:)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Allah şifa versin dostum,
işin hallolmasına sevindim...

Ya Arkadaşlar Tekrar AB RH POZİTİF kan'a ihtiyaç duyuldu. 2 ünite ve yine İstinye Devlet Hastahanesi'nde alıncak bağış yapmak isteyen arkadaş olursa. Sabah 09.30 ile öğle 11.30 saatleri arasında. Bu gurup kan çok zor bulunduğu için ancak yine sizlerden yardım bekliyorum. İnşallah sizlerinde yardımlarıyla bulunacağından eminim. Şimdiden yardımlarınız için çook sağolun, allah razı olsun....:) Kan vermek isteyen olursa bana 0535 927 11 41 den yada kardeşime 0533 225 74 02 telefonlardan ödemeli olarak yada çağrı bırakırsanız irtibata geçeriz. Ayrıca İstanbul içinden herhangi bir yerden (iş yada ev) alıp tekrar bulunduğu yere bırakacağız.
Not. En geç 11 Cuma, 14 Pazartesi, 15 Salı 2008 tarihleri arasında bulmamız ve kan'ı vermemiz gerekmektedir.:pale:

Canım benim inşallah verebilecek birileri mutlaka çıkacaktır herzaman olduğu gibi. Bu konuda çok sıkıntı çektiğini biliyorum ama inanıyorum yine duyarlı ve yardımsever arkadaşlar herzaman olduğu gibi yanında olcaklardır. Bu arada bende araştırıyorum.Üzülme tamam:silent:

olan , bildiğim bir kaç yere mail attım.. umarım en yakın zamanda kan bulunur... Çok iyi anladğım için elimden geleni yapmayya çalıştım.. çok geçmiş olsun...

Ya insallah bulunur...Baska bıse de dıyemıyorum allah acıl şifalar versın bol bol dua edelım...

Jameika yarın izinliyim.. Kan vermek için gelebilirim.. Vallaa ehliyette kan grubum AB pozitif yazıyo ama geçen aylarda Vakıf Gureba kan grubumu A pozitif buldu.. Hangisi doğru bilmiyorum ama gelip şansımı denemek isterim..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kardeşim cumartesi ölenden snr uygunsa ben verebilirim tel biliyorsun araşalım .

SUDENAZZZ, canım benim sağol yanımda olduğun için ve yardımların için,
------------
tugcetugce, canım kardeşim sağol kan aramak için göndermiş olduğu mail'lere
------------
crayzboyone, sende sağol arkadaşım temennilerin için,
-------------
Pınar, herzaman olduğu gibi hep yanımda ve ihtiyacı olan heryerde, herkesin
------
yanında yardım meleği gibisin.Canım A gurubu ise zaten almazlar sanırım son yaptırdığın test doğrudur gelmene gerek yok herhalde yinede çook sağol kardeşim, allah razı olsun,

Ümmet Perkitan, Ümmet abicim daha öncede sen kan vermiştin çook sağol
----------------
asla unutamam ama yarın (C.tesi) kan alma imkanımız yok sanırım öle birşey olursa telefonun bende seni arayacağım. Kendine iyi bak çook sağol, allah razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar