Çoğunuz hissettiğim yaştasınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birkaçgün önce deliler grubuna katıldım.Şimdi de sizlerleyim.Oradaki tanışma başlığım tevellüt 53 idi.İstanbul 1953.İstanbul'un işgale uğramamış halini biraz gördüm.Mimar olarak kendi işlerimle meşgulüm.
Bana, av,doğa yürüyüşleri,scuba,yelken gibi hobilerden sonra her gün yaşayabildiğim için en iyi gelen motor oldu.İki yıl önce Burgman400 ile karıştım bu güzelliğe. Bu sene iki uzun yol yaptım ama yordu. Şehir içi ve
kısa uzun yollarda(!) harika.Suzuki V-STROM 650 ve Honda Transalp için bakınıp duruyorum uzun yol için.Belki bazı tavsiye ve tecrübelilerin görüşleri de lazım olur bana. Tabiiki sizlerden.
Görüşmek dileğiyle hepinize merhaba...
ÇetinYalçın

hoşgeldin (hoşgeldiniz demem lazım aslında :) ).. istanbul osmanlı hakimiyetindeyken de ikitekere binen var mıydı hep merak ederim... :))
ben chopper kullanıyorum ama bu yaz 1 hafta kadar transalp kullanıp yol yapma şansım oldu.. çok rahat kullanımlı ve seri bi motor.. aynı hafta F650GS'de kullandım ve yüksek ihtimal GS alacağım ben ama çift silindirli olmasından sanırım, transalp'de vibrasyon daha az...

aramıza hoşgeldin diyorum vede 600RR diyorum :king: :cherry: :cherry: :cherry:

Ben de aynı dertten müzdaribim ne diyeceğimi bilemiyorum, bu akşam bir 650 :sunny: gs bakacağım, yarında transalp, 2 sinden birini alacağım, alınca durum hakkında bilgi atarım, iyi akşamlar. :sunny:

Size icinizdeki motorsiklet atesi icin bravo diyorum
Markası ve modeli ne olursa olsun ama bizler yollarda olalım....

izmir/karşıyaka'dan selamlar, aramıza hoş geldin.
gönlünün motoru hangisi olursa, kazasız belasız olsun.
saygı ve sevgiyle kal.

Yahu yapmayın arkadaşlar, Adam 13,5 ay önce gelmiş bir tane mesaj atmış, bi daa da uğramamış zaten.

Bari "Hoşgeldin" leri hortlatmayın !

Hoşgeldin Çetin
3 Mart cuma akşamı toplantımız var Duyurular bölümünde ismini yazdırıp gelebilirsin
bizim ortamımız farklı görmeni isterdim
burası sadece bir site değil bir aile biz yılda birgün bu siteye girmiyoruz herzaman burdayız ve bise katılmak isteyen bütün rüzgar dostlarına da kapımız açık:rendeer:

Adam motoru aldıysa ve yola çıktıysa bu aralar Sibirya civarındadır.Hasbelkader dönmüşse,TÜRKİYE'ye hoşgeldin diyim!:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar