çocukluğum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte arkadaşalr ben çocukkene böyleydim :queen: hatıralar gözümde canlandı vaybe ne günlerimiz geçti o scooterla :queen:

[YT]eQzoxo6_AzQ[/YT]

tabii bu videoyu bulmamda aye isimli üyemizin inanılmaz katkısı oldu teşekkürler murat abi :) :queen:

Son düzenleme:
:queen:Ben de biçer döver makinesini uzay aracı olarak kullanıyodum:queen: ya bak senden daha zeki çocuklar da varmış :p

küçükken böyleysen şimdi görüşmeyelim :mrgreen: eline emeğine sağlık :cat:

müthiş yha adamlar yapmış biş sööleyemeyiz.Yorumsuz ama neden bizde yapmayalım ki... teşekkürler

yok kızım sattın bana 250 cclik makinayı 1000 cc diye ondan sonra beceriksiz de :p :queen:

bi o kadarda küstah :p üçkaatçı seni :p :queen:

Babocan topici okuyunca bi an daldım.::pala::.Ancak videoyu izleyince ayıldım::exclaim:.O ne beeee.Allah Allah..:cyclopsan:cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
demekki gereksiz işleri sadece Türkler yapmıyomuş.......pylşm içn tşklr

gereksiz işlermi :) yapma hocam hobi gibi bişey bu ...

bızım cocuklugumuzda scooterler yoktu :salut: bılıyormusunuz arkadaslar benım kucuklugumde babam bıze bı bısıklet almıstı abımle ıkımız kullanalım dıye ama abım bu kurala hıc uymazdı ve bana vermezdı bısıkletı ama bende bısıklete bınme azmıyle sabah 5 te uyanırdım benden buyuk olan bısıkletı 3 uncu kattan asagı ındırır ve butun gun eve gelmez ıstanbulun o kocaman bos yollarında cirit atardım aksama kadar :flower:::evil::::evil::::evil:::flower:

bızım cocuklugumuzda scooterler yoktu :salut: bılıyormusunuz arkadaslar benım kucuklugumde babam bıze bı bısıklet almıstı abımle ıkımız kullanalım dıye ama abım bu kurala hıc uymazdı ve bana vermezdı bısıkletı ama bende bısıklete bınme azmıyle sabah 5 te uyanırdım benden buyuk olan bısıkletı 3 uncu kattan asagı ındırır ve butun gun eve gelmez ıstanbulun o kocaman bos yollarında cirit atardım aksama kadar :flower:::evil::::evil::::evil:::flower:

Sen yine iyisin... Abimin bi bisikleti vardı babam "kız kısmı bisiklete binmez" der benim sürmeme izin vermezdi..
Bigün abimle babamın olmamasını fırsat bilip bisikleti aldığım gibi dışarı fırladım tam üstüne oturacakken babam sokağın başından gördü beni :( Ne dayak yedim bee....

Şimdide motosikletimi istiyo vermiyorum intikam alıyorum hehehehee :queen:

benim babam böle şeyler yapmazdı :mrgreen: kardeşimde benden bayaa ufaktı benim bisikletimi kullanamicak kadar :) babamında africa twini vardı :queen: sonra o twin nooldu bilmiyorum bi kere bile binemedim arkasına be :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tek çocuk olduğum için şanslıyım.Allahtan bi kız kardeşim yok,bunun için hergün yatmadan önce şükrediyorum,olsaydı kesin katil olurdum,ayrıca bütün miras bana kalacakk:queen:biliyorum çok kötüyüm , bu lafı hergün duyuyorum bazı bayanlardan......:queen:

Abi koptum videoyu izleyince :mrgreen:
Bu ne abi yaaa :mrgreen:

Hele o duman püskürtme sahnesinde öldüm öldüm :mrgreen:
Küçücük şey nası geçio o arabayı hayret ya :queen:

metalgod, abi memnunmusun Kızından :)
Yaramazlık yapıyomu :p

Şaka bi yana abide, nasıl motorun memnunmusun ?
Ben araştırıyorum şu sıralar, Hyo 250 Naked kafama yattı gözüm ondan başkasını görmüo :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar