Çocuklarıma Kötü Örnek Olmayacağım

Beşiktaş´ın Arjantinli futbolcusu Matias Delgado, dün MotoShow Fuarı´nı ziyaret etti.

Motosikletleri yakından inceleyen Tangocu, motorların üzerinde poz vermekten kaçındı. “Çocuklarıma kötü örnek olmak istemiyorum” diyen Kaptan, standı bir süre gezdikten sonra fuardan ayrıldı.

Kaynak:Fanatik

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Anlayamadım ki, çocuklarına kötü örnekten kasıt motosikletin üzerinde kasksız olmak mı.. yoksa motosiklete binmek kötü örnek mi teşkil ediyormuş? böyle birşey ima ettiyse çok ayıp etmiş..

bunlarda para çok helikopter alırlar bizim tekerlerimiz yerde olsun bizler zevk yapalım zevkten anlamayan herşey der saygılar safranboludan:rendeer:

gazetede okuduğumda bende bu laftan birşey anlamadım.nedemek istemiş acaba.maça gittiğimde sorarım....:):):)

belkı nasıl olacaksa cocuklarına kötü örnek olmak istememiş olursun ama bir beşiktaşlı olarak bana ve motorculara emın ol KÖTÜ ÖRNEK OLDUN:salut:

kim bu adam nerde oynar ne yapıyo neci bu =) hadi abeeeem top peşinde koş sen hade bakem

jr.

Evet delgadocuğum bizden hoşlanmıyorsan oraya niye gittin bilinmez ama o aletin üstüne sakın binme. boşken daha güzel. çocukların hayallerini yıkma. uzaklaş oradan. Fazla da kafa topuna çıkma. şey gibi: "ben motordan çok hoşlanıyorum ama binmeye-bindirmeye cesaretim yok." binmek kötü örnektir ne demek ya

Son düzenleme:
motosikleti sevmiyen biri motosiklet fuarına niye giderki? bence bir yanlış anlaşılma vardır. yada çarpıtma... çocuklara kötü örnek olmak istemiyorumun öncesi yada sonrasında ne söylediğini bilmek gerek....
gerçekten anladıgımız şeyi yani motora binerek kötü örnek olmak istemiyorumu kast ettiyse ayıp etmiş

motosıkletı sevmeyen adam neden gider bılıyormusun abla reklam olsun gazetecıler olsun yeter onlar ıcın ama yaptıgı tamamen yanlış bir şer

Fuara gidip motosikletlere bakmasından, 2 tekere ilgisi olduğu aşikar.
Fakat bence önceliklerini farklı sıralamış ve motosikletin tehlikesini zihninde ön planda tutmuş birinin, çocuklarını koruma içgüdüsüyle böyle bir cümle sarf ettiğini düşünüyorum.
Farkında olmadığı şeyse, istedikten sonra o çocukların motosiklet kullanmasını kimse engelleyemez.
Bence Delgado da bunu kabullensin ve kendisine de işkence etmekten vazgeçip, motosikletin keyif yönünü hayatına soksun. :)

:farao::farao: yanlış yapmış bence direkt olarak kötü örnek olmak istemiyorum nedemek yahu
?? tövbe tövbee

madem ünlüsün motorlarla gözükmek istemiyosun yani mantık var şimdi MOTOR FUARıda ne işin var kardeş ??

Bu açıklamadan sonra Matias Delgadoya kısaca MALgado diyebiliriz herhalde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar