ÇOCUK YETİŞTİRMEK

hasmetmeap istemiyor diye tepeden de mi bakmayak gardaş?
yasağımı kaldır, darılırım bak :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------

yav birader sen de kompleksli misin nesin, hep bi iyi mühendis vurgusu.
bi dur hele, öğrenci değil miydin sen daha düne kadar?
kaç mühendis tanıdın, ne mühendislik yaptın da ahkam kesiyon mübarek?
komşunun alman oğlunun seviyesine nasıl ineceğini şaşırmış, bahele :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

doktorların o gereksiz "doktor" vurgusunu rumuzuna kadar taşımışsın.
o yüzden "bizde bi sıkıntı yok, memlekette kıymetimiz bilinmiyor" şarkısını çalmak istiyorsun.
hayır bilmesek yiyeceğuk :)
Rumuz işte, ciddiye almaya gerek yok.Başkası benden önce kapmasın diye araya sıkıştırdım. Doktorlar konusunda haklısın, sürekli olarak söylediğim şey bu mesleğin para getiren bir meslek olmaktan çıkarılması ve sadece meraklılar tarafından icra edilmesi gerektiğidir. Ancak bu mümkün olamıyor maalesef, çünkü insanların canı o kadar kıymetli ki kendilerini kurtaracağını düşündükleri her kim olursa olsun oluk oluk para dökmekten çekinmiyorlar, bunun karşılığını alamayınca da oy oy oy. Aslında değerli olan meslek değil,insanların canıdır bunu anlamak gerek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Doktorların iyi kazanmaları lazım. Hem eğitimleri, hemde de işleri ağır, stresli ve ciddi anlamda riskli.

Ortalama doktor Amerika'da senede $200000 kazanır.

Bu arada işim ve bağlantılarım gereği yeterince Türk mühendis ve doktor tanıyorum.

Ülke olarak böyle devam edersek sağlık sistemi ve hizmetleri olarak çok ciddi sorunlar bizi beklemekte...

Son düzenleme:
Erasmus'a giden arkadaşlarımız anlatırdı. Gittikleri ülkenin yerli öğrencileri: "Ne yani, size aileniz para mı gönderiyor?" diyip şaşırıyorlarmış. Eğitim Fakültesinde öğrencilik yapıyorum ve birçok eğitim bilimi dersinde, yukarıda vurgulanan "Çocuğun, gelişim düzeyine göre, birçok durumda kendi işini kendi halletmesi gerektiği" nin önemi anlatılıyor. Teşekkür ederim bu yazıyı paylaştığınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar