Çocuğunu motordan düşürdü ama fark etmedi (video)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Çin'de kaydedilen bu görüntü akıllara durgunluk verecek cinsten. Kırmızı ışıkta bekleyen bir aracın kamerası yeşil ışığın yanmasıyla birlikte çok ilginç bir görüntüyü kaydetti. Araç, yeşil ışığın yanmasıyla birlikte harekete geçtiğinde önüne bir anda hızlanan bir motosikletten küçük bir çocuk düştü.

[yt480]Cz8VkrC-ioE[/yt480]

Kaynak: Milliyet

Ekli dosyalar

• motordancocugudusurdu.jpg
    motordancocugudusurdu.jpg
    21.9 KB · Görüntüleme: 12,332
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
canııımm nasılda koşuyor sekerek kenardan :salut:

çok üzüldüm nedense

Ulan nasıl farketmezsin. vida değil, küçük bir motor aksamıda değil. Kocaman çocuk motordan aşağıya düşüyor.
hiç mi hissetmedin. Bence bilinçli olarak attı çocuğu kaçtı gitti. Bunlarda zaten duygu yok.

Benim bir arkadaşımı 5-6 yaşlarındayken annesi otobüste unutup inmiş. Otobüs şöförü: "Ben çamtasını unutan telefonunu unutan gördümde çocuğunu unutanı hiç görmemiştim'' demiş. Benzer bir zihniyet işte...

böyle ilgisiz büyüyen çocuk ileride ailesine karşı aynı şekilde ilgisiz olacaktır

çocukları arkaya oturtmamak gerek :farao: haberlerde görmüştüm üzüldüm gerçekden traji komik bir manzara

bu çocuklar (1. ve 7. mesajlar) bir de üzerine dayak yemiştir "geri zekalı seni, neden sıkı tutunmuyorsun" bahanesiyle.:jocolor:

Ben motordan grenaj parçası düşse bile hemen fark edip durup alıyorum
bunlar çocuk düşürüyo arkasına bakmadan gidiyo :silent:

Peki ne oluyor da düşüyor bu yavrucak?
Adam çukura girmedi, kasisten geçmedi, sert bir hareket yapmadı.

Belli bir yaşa kadar çocukların motosiklet arkasında bile uyuyabileceklerini hatırlatması bakımından önemli bir video.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
seneler önce böyle izmir altınyolda babamda beni mz in arkasından düşürüyordu ,sert vites değiştirmişti zor tutunmıuştum ayaklarım peg den kesilip tekrar geri gelmiştim :) babama baya bir kızdığımı hatırlıyorum öldürecektin beni diye tabi o durumun farkına ben anlatınca varmıştı ,kendisine bir daha senle bidaha motora binmicem dediğimi hatırlıyorum :)

Işıktan kalkarken sert kalktı sanırım.Yazık ya nasıl topallıyor.Beni bir kavşakta yıllar yıllar önce Counter Strike oynamak için giderken jeep çarpmıştı.Adam birşey olmamış gibi bastı, 2 metre uzağımdaki devriye bile bana aldırmadı.Topallaya topallaya eve akdar gitmiştim.Tekerler 8 dönmüyor bisiklet kucağımda ağlamaklı, ufağım.Evdekilerden 1 hafta ayağımdaki yarayı saklayabilmiştim.Anım canlandı yazık çocuğa, böyle baba olmaz olsun.

Peki ne oluyor da düşüyor bu yavrucak?
Adam çukura girmedi, kasisten geçmedi, sert bir hareket yapmadı.

Belli bir yaşa kadar çocukların motosiklet arkasında bile uyuyabileceklerini hatırlatması bakımından önemli bir video.
hayır abim öndeki scooteri geçmek için banıyor gaza dikkat edersen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar