Çoban Ömer

Çok güzel Reis dolu adamsın vesselam,:rendeer: bir de arada bir 2 tek atsan tadına doyum olmaz:cherry:

ah güzel abim
herkes en iyi şeyleri söylemiş bana bişi bırakmamışlar :rendeer:

ama bu yazılar çok gerekli, çok sıklıkla düşünmediğimiz düşünmemiz gereken binlerce ayrıntıdan küçücük ama derinlere nüfuz eden hisler

ellerine aklına ruhuna sağlık akalteke abim

abi haftada bi kere vuruosun bizi canevimizden..helal olsun..iste oturup aglıcaktım..

Süper Moderatör (BBRR)
akalteke
sana bi köşemi açsak ne yapsak sen yazmaya devam et biriksin bakalım bunları koyacak bi yer ayarlayalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Babasının katili sanmamış motoru. Ölüm Allah'tan demiş, binmiş arkana. Sevgiler Ömer... Sağol akalteke!..

Bakın benim şöyle bir düşüncem var; bu yazıyı okuyan insan da(!!!) bir huzur bi buğu bi duygu bi merhamet ya da adını nekoyarsanız o duygular için de insanlığımzı bizi farklı kılan özelliğimizi bulruz.Ve de okuduktan sonra kötü davranışta bulunmak çok zor iyilik yapmaya açık duruma geliyorsunuz.Dolayısıy la sık sık bu tür yazılar okumak lazım diye düşünüyorum.... yazı ve paylaşım için çok teşekkürler..

İçimizi yaktın ama anlatımın gerçekten çok güzeldi teşekkürler...

Meşhur

BBRR' Alıntı:
akalteke
sana bi köşemi açsak ne yapsak sen yazmaya devam et biriksin bakalım bunları koyacak bi yer ayarlayalım
Abi bak meşhur oldun ismin artık neonlarla yazılacak biz yine parklarda yatmaya devam abi bizi unutma arada bir harclık ver yada yemek ve icecek bişey getir ama unutma sen bizim sayemizde meşhur oldun yarın lüx arabaya binersen şöferin olim akalteke yolun acık olsun

Yaşamak ağır.Bu ağırlık kimini ezer,kimini pişirir.ALLAH kimseye çiğ yedirmesin.

Altımıza bir odun daha soktuğunuz :cherry: için teşekkürler.:rendeer:

Reis ağzına,diline yüreğine sağlık,daha ne denir ki:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o ruh haliyle o çocuğu arkana atıp gezdirip gönlünü yaptın ya akalteke dostum,sana kocaman helal olsun yüreğine gönlüne sağlık.
neymiş erkek adam adam ağlamazmış...yok yaa ben noluyorum o zaman burda?

abi sen bizi buğuya sele boğmaktan zevkmi alıyon ne

eline kalbine sağlık

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
gerçekten yaşanmış bir olay mıdır bu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar