Club ismi

Merhabalar. Öncelikle herkese iyi günler dilerim.
Xtreme max kullanıcıları bölümünü takip edenler bilir. Yakın zamanda üç cross meraklısı arkadaş xtreme max aldık. Kendi çapımızda bi club oluşturalım çevrede adımız topluca geçsin istiyoruz.
Fakat problem şu ki ne isim bulabildik ne logo.
En azından bi isim oluşturabilsek. Logoyu kendimde tasarlayabilirim.
Sizden ricam kulağa hoş gelen sağda solda gözünüze takılmış veya aklınıza gelen şeyleri yazmanız.
Teşekkürler tekeriniz düz bassın :)

Merhabalar. Öncelikle herkese iyi günler dilerim.
Xtreme max kullanıcıları bölümünü takip edenler bilir. Yakın zamanda üç cross meraklısı arkadaş xtreme max aldık. Kendi çapımızda bi club oluşturalım çevrede adımız topluca geçsin istiyoruz.
Fakat problem şu ki ne isim bulabildik ne logo.
En azından bi isim oluşturabilsek. Logoyu kendimde tasarlayabilirim.
Sizden ricam kulağa hoş gelen sağda solda gözünüze takılmış veya aklınıza gelen şeyleri yazmanız.
Teşekkürler tekeriniz düz bassın :)

Aslında kulüp isminiz hazır "extreme max" :mrgreen::cat:
isterseniz logo için de önerilerim olur :bounce:
şimdiden hayırlı olsun :cat:

nikin fena değil aslında Parlıament Cınema Club vardı bi zamanlar..Parlıament Cross Club olabilir...

Aslında kulüp isminiz hazır "extreme max" :mrgreen::cat:
isterseniz logo için de önerilerim olur :bounce:
şimdiden hayırlı olsun :cat:
Aslında bunu bende düşündüm fakat ilerleyen zamanlarda aramıza farklı motorlarla arkadaşlar katılırsa sanki sadece xtreme i temsil ediyor gibi olabilir diye düşündüm. logo önerilerinizede açığım tabiki :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------

nikin fena değil aslında Parlıament Cınema Club vardı bi zamanlar..Parlıament Cross Club olabilir...

Aklıma gelmemişti gerçekten kulağada hoş geliyor akşam istişare edeceğim arkadaşlarla :)

Çayır Manyakları ?

Şaka bir yana bazı kıstaslar oluşturmuş olsaydınız ona göre daha fazla cevap alabilirdiniz. Mesela isim yabancı dilde mi olacak Türkçe'mi ?

Çayır Manyakları ?

Şaka bir yana bazı kıstaslar oluşturmuş olsaydınız ona göre daha fazla cevap alabilirdiniz. Mesela isim yabancı dilde mi olacak Türkçe'mi ?

bende onu yazmak için girdim içeri :)
çayır manyakları iyidir hemde motorlar cross tam uyar :)

motosiklet grubu/kulübü çok moda oldu. ben de tek başımdan oluşan kulüp kurasım var.

mekanavcisi.com internet sitem,mekan avcıları nı kullanmanızı dilerim...:D

Cevaplarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. İsmimizi Seydişehir Cross & Doğa sporları olarak belirledik. Tekrar teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar