- Konu Yazar
Merhabalar
Clio 2000 otomatik aracı aldığımdan beri bazı sorunlarla karşılaştım.
Stop etme problemi,volant sensörü(krank sensörü) değişerek çözüldü.
Hararet müşürü ilk aldığımda değişmiş ve hararet yükselmesi sorunu çözülmüştü.Geçenlerde biraz yükseldi ama şu an
yükselmiyor.
Aracın marş basması ama çalışmaması,akü kutup başlarını söküp 10 dakika aracı elekriksiz bırakarak çözüldü.
Vites geçişlerinde sarsıntı vardı,şanzıman beyni değişti ve çözüldü.
Hararet göstergesinin hiç hareket etmemesi ise takometre kalibrasyonu ile aşılmıştı.
Şu an ki şikayetim rölantinin düşmesi.Stop etme problemi çözüldüğünde rölanti 750 civarındaydı.Yalnız son
20 gündür frene basıp durduğumda örneğin ışıklarda beklerken 625 oluyor.Çok şükür stop etmiyor.
Ne yapmalıyım?Niye düşmüş olabilir?
Clio 2000 otomatik aracı aldığımdan beri bazı sorunlarla karşılaştım.
Stop etme problemi,volant sensörü(krank sensörü) değişerek çözüldü.
Hararet müşürü ilk aldığımda değişmiş ve hararet yükselmesi sorunu çözülmüştü.Geçenlerde biraz yükseldi ama şu an
yükselmiyor.
Aracın marş basması ama çalışmaması,akü kutup başlarını söküp 10 dakika aracı elekriksiz bırakarak çözüldü.
Vites geçişlerinde sarsıntı vardı,şanzıman beyni değişti ve çözüldü.
Hararet göstergesinin hiç hareket etmemesi ise takometre kalibrasyonu ile aşılmıştı.
Şu an ki şikayetim rölantinin düşmesi.Stop etme problemi çözüldüğünde rölanti 750 civarındaydı.Yalnız son
20 gündür frene basıp durduğumda örneğin ışıklarda beklerken 625 oluyor.Çok şükür stop etmiyor.
Ne yapmalıyım?Niye düşmüş olabilir?