climder c3 intercom hakkında

Arkadaşlar selamlar,

Climder c3 intercom almayı düşünüyorum. Aklıma takılan tek soru 100den sonra falan ses kalitesi nasıl? rüzgar çok rahatsız ediyor mu yani konuşma esnasında? eğer 100ün üzerindeki hızlarda konuşma rahat ise bugün sipariş edeceğim. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------

yok mu kullanan aramızda?

Slm arkadaşım ben kullanıyorum. Bir yıldan fazla oldu alalı müzik dinlerken 100 km hızları gelince ses kalitesi biraz düşüyor yoksa telefon görüşmesinde falan bi sorun yok memnunum

peki telefon görüşmesinde rüzgar filtresi nasıl? yani çok rüzgar sesi gidiyor mu karşıya?

gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsin. ben 2 senedir kullanıyorum gayette memnunum.

Climder c3 kullanacaksan lehim yapmayı da bilmen lazım Motorcu Muhabbeti bu interkomu tanıtırken kırılıyor demişti o zamanlar yeniydi interkomum hadi oradan dedim aradan 6 ay geçti speaker girişi kırıldı onu yapmak için söküp takarken ufak tuşları koptu en sonunda çöp oldu, ikinci interkomda benzer sorunu yaşattı artık emanet kullanıyorum, 6riders aldım tek eksisi radyosunun olmaması onun haricinde çekiş mesafesi climderden daha uzun (anteni yüzünden sanırım) ve malzeme kalitesi çok daha iyi.

evet malzeme kalitesinden bahsettiler ama sadece gezilerde kullanacağım için çok sorun olacağını sanmıyorum. umarım ilk günden elimde kalmaz

Bende dusunuyorum ama radyasyon ve patlama olasiligi kafami kurcaliyor.

Bi sorunumu yazayım:

Son zamanlarda şarj süresi uzadı. 10 saatte falan şarj olmaya başladı. Var mı acaba böyle bir sorun yaşayan?

2 seneyi geçti alalı, sanırım ömrünü tamamlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar