Cizzzz Ağla.gif/mendil

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kids.jpg

İsrailli Çocuk: Babam dedi ki: Siz Arablar şeytansınız, teröristsiniz, hayvansınız!!

Filistinli Çocuk: Babam bana hiç bir şey demedi, sizinkiler Öldürmüş!!
:silent:

hayat bu 5x hep gülmemli lea
41.gif

musti maskelerimizle ne güzel yaşıyorduk...neden maskelerimizi düşürdün şimdi...ne gereği vardı...napıcan filistinde ölen çocukları dimi ama...boşver biz gezilerimize cici motorlarımıza bakalım...100 tane ıraklı çocuğa bi motorunu değiştirirmisin...illede motorumuz kanka...hep ben...hep sen...hep biz...

125 cc yetmiyor ya bunu kullanam seneye büyüğünü alcam
hacı be bu telin yenisi çıkmış alakmı alak la kanka aybaşına maaş alcam
yada karttan çektiririm
vs. vs. uzar gideerrr

hayatta yaşamayı hakeden nice insanlar ölüyor, ölmeyi hakeden kişiler de keyif sürüyor.

insanlık yerine büyük balık küçük balığı yer felsefesi hakim olmuş.:pale:

mete_han' Alıntı:
musti maskelerimizle ne güzel yaşıyorduk...neden maskelerimizi düşürdün şimdi...ne gereği vardı...napıcan filistinde ölen çocukları dimi ama...boşver biz gezilerimize cici motorlarımıza bakalım...100 tane ıraklı çocuğa bi motorunu değiştirirmisin...illede motorumuz kanka...hep ben...hep sen...hep biz...

::yanliss:

Nalet olsun Selahattin Eyyubinin kabrinin üstüne çıkan ingiliz generali eyy Selahattin der sen benim dedelerime çok çektirdin kaç tane haçlı seferini durdurdun ama bak bak şimdi mezarın benim ayaklarımın altında osmalıda dağıldı çok güvendiğin araplardan artık bizden yana ve yakında türkleride geldikleri yere sibiryaya süreceğiz....
der______
ve kendisini dinleyen bölge halkı şu andaki filistinliler kendisini çılgınca alkışlamaktadır...
ne acaip bir denklemdirki milletler arenasında Türkiye ve Türkler olmasa ne filistin nede filistinli kalır ve oradaki zulme ağlamak gene bize düşer Yarabbi ne yüce bir millet yarattın...

Khutuck' Alıntı:
Filistinliler bizi ne çok sever ya :farao:
arkadaşım filistinliler seni sevse de sen bu haksızlığa pek sesini çıkarmicakmışın gibi görünüyo. herşeyden önce allah için doğrumudur orda yapılan eziyet,haksızlık??? bırakalım artık şu bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın zihniyetini.

Senin tarih bilgin on yılla sınırlı olabilir, ama ben oraya bakınca iki tarafta da bana dokunan yılanları görüyorum.

Neyse, siyaset buraya ait değil.

oradaki tarih yada gecmisteki olaylar onemli degil cocuklar var babasinin kucaginda israilli serefsizlerin kursunlarini hedef olan cocuklar tamm filistini ayirmiyorum ama masum binlerce insan var ve hergun ölüyorlar bu olaylar iraktada oluyor baska yerlerdede ve hepsinde bi-iki ulke başı cekiyor amerika!!ve israil!!dunyanin problem iki ulkesi bana gore..

Tarih önemsiz. İnsanlık önemli. Savaş olmasın sadece çocuklar ölmesin. Yüzyıllar öncekiler el sallamış el şaklatmış önemli değil.

masum binlerce insan ölüyo sebepsiz yere. yazık. tarihden ders almayı bilmeyen bi dünya bu kadar teknoloji, uygarlık, gelişmişlik, insan hakları falan... ee icraat göremiyoruz. petrol için bilmem nerelerde olanlar. sonumuz kötüye gidiyo arkadaşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar