çizikleri olan kaska modifikasyon :)

üzerinde ufak tefek çizikler ve sticker'ları olan kaskımın önce stickerlarını söküp sonra zımparaladım :)
3638.jpg

3653.jpg

3660.jpg

ilk kat boyasını vurduk kuzenimle beraber :)
3670.jpg

3676.jpg

3685.jpg

ilk kat boyayı bugun attık..
yarın 2. katınıda atıp resimleri çekicem bitmiş halinin :)
yardımlarından dolayı kuzenimede teşekkür ederim :)

Motosikleti
Hornet
Güzel olucağa benziyo:)
Eline sağlık şimdiden.
Sonucu merakla bekliyorum..

bacağına ne odlu kardeşim...
ayrıca senin gibi sanatçı bir adama düz siyah boyamayı yakıştıramadım...
şöle güzel bir iki çiziktiremedin mi...

kaza yaptım abicim :)
bacak perişan :)
o sadece ilk kat boya :)
okumadınmı ? :D
devamı gelicek :)
sence bnm gibi sanatkar bi adam düz boya atıpta kullanırmı :p :p

kaza yaptım abicim :)
bacak perişan :)
o sadece ilk kat boya :)
okumadınmı ? :D
devamı gelicek :)
sence bnm gibi sanatkar bi adam düz boya atıpta kullanırmı :p :p

bende şaşırdım zaten...
benim aklımda hep kaskı boyamak var neyse bitirde senden feyz alıp bende yeniliyim kaskı...

peki çizilen vizör için bi çözüm varmıdır ki :) almak haricinde 1 tane çizik var oda tam göz hizasında

Cizikler dusmeler nedeni ile olduysa kaskının herhangi onemli bir darbe esnasında seni koruması konusunda cok guvenmemelisin.

Cunki cok az yukseklikten bile dusse kaskın dıs yuzeyinde olusabilecek kılcal catlaklar sonrasında buyuk bir darbede asıl yapması gereken gorevini yerine getiremeyecektir.

Belki boyle degildir ama ben yinede bilgilendireyim :wiinkk:

peki çizilen vizör için bi çözüm varmıdır ki :) almak haricinde 1 tane çizik var oda tam göz hizasında

vizörün kaliteli değilse sürekli çizilir
vizör plexiglas olduğundan pleksi glas işi ile uğraşan yerlerde bunun makinesi var iki dakika içinde bütün çizikleri giderip üzerine vizörü süper görselliğe kavuşturuyor ama onu yapankişi gerçekten usta olmalı:cat:

estafurullah kardeşim, en büyük cehalet yapılan hatayı kabül etmemektir.
kask uzmanları bana elips mevzusunu anlattıklarında ha leeen dedim içimden:mrgreen:

Simdi buraya elipsi bozulur diye soylesen bir hatunun corabımı kacmıs gibi dusunmeye baslayacaklar o nedenle yine en iyi anlatım benim anlatım :queen:

bu niye daha önce aklıma gelmemişti:) derken birde şekilli yapma fikrini gördüm. aklınızla bin yaşayın:)

kaza sonucu eve kapanma sıkıntısına dayanamadım ve böyle bi fikir geldi :)
dolapta duran bir kasktı ve alayıp pullayıp tekrar dolaba kaldırmak için başladm bu işe :) :) :)
meslek gereğide ince işlemelere başlicam :))
bittiğinde son halinide çekip koyucam buraya :) :)

kask boyanınca fena durmayacak gibi görünüyor tabi elişi ustalığında varmış sanırım bitince nasıl durcak merak ettim...
birde benim buna benzer sorunum var:bir kaskım var beyaz üstündeki stickerları söktüm ama hepsi çıkmadı yarım yamalak kaldı sanırım çıkartmam için kazımam gerekicek ama o zamanda kaskın üst tabakası zarar görecek diye nerden bulaştım diyerek pişman olup bi kenara koydum öyle duruyor diğer kaskımı kullanıyorum,sanırım kalan yapışkan(mıdır herneyse)ları çıkartmayacağım boyasam batırırım ne yapacağımı bilemiyorum:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar