Çizikler nasıl onarılır?

Herkese merhaba, bu benim buradaki ilk mesajım.:)
sahip olduğum 151RS'de bazı çizikler var ve tamiri nasıl oluyor merak ediyorum. çizikler hemen boyayı da götürüyor zaten.. Cila tek başına yetmez sanırım. Nerede kaç paraya yapılır onarımı? Eskisi gibi olur mu?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim:rendeer:

Motosikleti
Forza 250
pasta alman lazim
pasta cizikleri yok eder
cila parlatir

çbs nin belco markası önerilir :)

:) hızlı cevaptı doğrusu.
aslında çizik demem biraz hatalı oldu. teknik servisine götürebilmek için kaldırımdan geçmem gerekiyordu. ön tekeri çıkarmak için biraz gaz vereyim dedim. alet fırladığı gibi öndeki duvara. Allah'tan yaya varmı yokmu kontrol etmişim. Son anda sağa kırdım gidonu ama yanı çizdirdim. boyasıyla gitti, beyaz plastik görünüyor. İdareten ojeyle kapattım:p ama bişiler yapmak lazım..

aynısı bana oldu arkadasım gecmıs olsun,ben boyatmakla ugrasmadım dırek sıparıs verdım yenısını,eski cizilenede karbon fiber kaplatıcam ;)

pasta çizikleri yok eder. eğer çizikler pastanın halledemeyeceği kadar derinse değiştirmen gerekir parçayı. plastik olduğu için fiyatı zaten ucuzdur.

abiler kusura bakmayın ama motoru yeni aldım ve motorcu olmak için uğraşıyorum; bu pasta dediğiniz şeyi nerelerde bulabilirim ve çiziği kendim düzeltebilir miyim??

kalem seklınde sastılan boyalar var.cızıgın uzerıne uygulanıyor.aksaray da bulabılırsın.ama aynı renk tonunu bulman bıraz zor

Pasta uygularsanız teflonsuz pasta bulmaya calışın.Yoksa diger kısımlarıda cizebilir

enes128' Alıntı:
abiler kusura bakmayın ama motoru yeni aldım ve motorcu olmak için uğraşıyorum; bu pasta dediğiniz şeyi nerelerde bulabilirim ve çiziği kendim düzeltebilir miyim??

oto aksesuarcılarında ve oto boyacılarında bulabilirsin ya da sanayi de kaportacılardan sorarsın.

TAVCI' Alıntı:
kalem seklınde sastılan boyalar var.cızıgın uzerıne uygulanıyor.aksaray da bulabılırsın.ama aynı renk tonunu bulman bıraz zor

bu yol hoşuma gitti.. yarın araştırcam piyasayı.. zaten motor siyah kolay bulunur heralde.. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar