Çizikçiler iş başında...

Bir gece farklı bir yerde dışarıda bıraktım motoru, örtülü olmasına rağmen ön çamurluğun ön kısmını bıçakla çentikleyip boyasını da kısmen kazımışlar. görüntü berbat ama olayın bana hissettirdikleri daha da berbat. nasıl bir zihniyet sahibidir bu çizikçiler bir türlü anlamıyorum. neyse, şimdi arkadaşlar bu çamurluğun komple mi boyanması gerekiyor yoksa kısmi onarım mümkün müdür? önerilerinizi bekliyorum.

42732112290190120237.jpg
Yukleresim.com

sorun hakkında bilgim yok ama çok geçmiş olsun valla benim içim gitti seni düşünemiyorum. Nasıl insan yapar bunu yahu.

bu nasıl bir zihniyettir ki bunu bu hale getirmiş.... komple boyanması mantıklı geliyor bana....

haydaaaa! kim ne akılla ne düşünceyle bu şekilde yapabiliyolar anlamıyorum. bunları yakalıcaksın vericeksin polise birde savcılığa suç duyurusunda bulunucaksın. ne insanlar var! kardeş sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum maalesef

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haydaaaa! kim ne akılla ne düşünceyle bu şekilde yapabiliyolar anlamıyorum. bunları yakalıcaksın vericeksin polise birde savcılığa suç duyurusunda bulunucaksın. ne insanlar var! kardeş sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum maalesef

Yakalayabilsem, ben dahil çoğu kişi bunları yapmak yerine kendi çözümüne gider :p

Eğer en uç kısımda yan taraftaki 2 renkli yer çok kazınmadıysa sadece üst taraf boyanarak halledilebilir diye düşünüyorum. Hem küçük bir alan da olsa 3 renk boya olunca maliyet biraz daha yüksek olur.

Yok öyle bişey. Savcılığa vercen yetersiz delil milmemne salcaklar.

YOK ÖYLE YAĞMA. Ben elime düşürürsem öyle bişey yapanı yemin ediyorum kemiklerini kırmadan bırakmam sopayla. Ben çalışıcam, emek vericem, alın teri dökücem sonra alıcam motorumu sonra allahsızın teki gelcek çizcek ben savcılığa vercem he? :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gri çizgiden yukarısını yani siyah yeri komple boyayıp turuncu ve gri çizginin devamını lokal boya yaptırırsan iyi olur

abi yine aynı yere koy bekle 4-5 arkadaşınla HAYDAR'la tanıştır onları görsnler motor çizmek neymiş hemde bçakla

Böyle milletin motorunu arabasını çizenleri yakalıcan motora ne yaptıysa bıçakla aynısını o yapan kişiye yapıcan.. :pr:

çok geçmiş olsun komple boyatmak daha mantıklı cunku sadece cızıklere macun cekıpte zımpara astar vs ugrasmazlar ugrassalarda daha pahyalıya gelir

Geçmiş olsun.anlamak mümkün değil ya böylelerini nasıl bi psikoloji nasıl bi insanlıktır bu.aslında o çizdiği aleti alıp onun neyse şimdi burdan küfür etmek istemiyorum.gece gece içim acıdı o resmi öyle görünce.
sanırım komple boyatsan daha mantıklı,QM50 arkadaşımın sözlerine aynen katılıyorum

Yapan kişiyi bulup bir güzel dövmeden önce ''Eline ne geçti?'' diye sormak lazım.

Sonra Allah yarattı demeyip bi güzel sopalamak gerek.

o motorun arkasına bağlayıp sabahtan akşama kadar sürükleyecen ay gezdirecen :)

Boyan metalik oldugun lokal boya mumkun degil. Tum camurlugun boyanmasi gerekir. Zaten macun yapilmasi gerekli. Gecmis olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar