Çivilere Dikkat

Beyler lastiğinize çivi vs girerse sakın o şekilde kullanım demeyin benim gibi 500-600 liralık lastikten olursunuz, biraz geç farkettim çiviyi fitil attırdım lastiğe ama çivi uzundu ve yan taraftaki telden olan yanaklarıda delmiş, orayada yama pek tutmadığı için aldığım michelin pilot street lastik daha 3000 km de yalan oldu :) Birde lastikler baya pahalanmış 350 liralık lastik şuan 550 lira, size soracağım kısım ise şimdi gidip anlas lastik alsam gerçekten çok fark yaşar mıyım zorlanırmıyım ? Motor pulsar ns 150 bu arada, aaslında en çok korktuğum yağmurlu havadaki performansı michelinden baya memnundum

mişlen sonuçta fark edecektir ama öyle korkunç bir fark yaratmaz diye düşünüyorum. ben sırf toprağa destek olsun diye iki motorumdada sadece anlaş marka lastik kullanırım. memnunum beni uzmedi şuana kadar.

Öncelikle geçmiş olsun

Eğer takım olarak alacaksanız ; anlas, mitas gibi lastikleri de inceleyin. Kullanıcıları memnun.

Yok sadece tek lastik alacaksanız yine aynı marka alın. Ön farklı arka farklı tavsiye edilmiyor.

Öncelikle geçmiş olsun

Eğer takım olarak alacaksanız ; anlas, mitas gibi lastikleri de inceleyin. Kullanıcıları memnun.

Yok sadece tek lastik alacaksanız yine aynı marka alın. Ön farklı arka farklı tavsiye edilmiyor.
Takım almayacağım iyice maliyeti arttıramam çünkü şuan bile kötü zamanda denk geldi, lastikçiye sorduğumda pek sorun yaşamazsın dedi ama bilmiyorum açıkcası

Öncelikle geçmiş olsun

anlas'ı bilmem; ama 690'a mitas sport force plus taktırdım geçen gün, dün de biraz bindim. lastik bildiğin slick gibi hamurlaşıp topak topak olmuştu. ben bu paraya bu kadar yumuşaklık beklemiyordum. bakalım ömrü ne olacak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar